Kuota internet 20GB tak cukup

Gile ahhh. Tengah syok surf internet, tetiba dapat mesej mengatakan bahawasanya aku dah guna 20GB kuota internet. Perghhh! Sangatlah first time. Selalu 20GB tu mesti ada baki sebelum hujung bulan. Then burn macam tu jelah.

Kali ni, habis 20GB tu aku telan. Nak renew, kena tunggu 5 hari lagi. Lama tu woiii.

Actually, aku pun tak tahu kuota aku habis ke mana. Tapi tu lah. Memang banyak apps juga aku habis round. Youtube, instagram, twitter, blog, chrome, download tu, download ni. Tak sedar, kuota dah habis. Meraung juga aku. Hahaaaa.

Haa sekarang reti pula nak mencari wifi rumah. Syukur masih boleh pakai. Siapa sangka 20GB aku tu mengalir macam air je kan. Tsssk!


Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
June 17, 2016 at 8:16 AM ×

wahh byk gak guna tu..hihih

Congrats bro nuyui a.k.a miss YUI you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar