Blog is SPECIAL

Assalamualaikum.

First of all, yeah. Tak payahlah aku nak canang pada dunia yang aku tak update blog hampir 3 minggu. Cait! Tak canang konon, tapi dah spread the words.

No one care. But yes! Aku rindu teramat rindu pada blog ini. Poor you kan blog. Terabai.

Lain cerita. Sebenarnya sekarang ni musim final exam. Tapi aku sempat lagi layan blog. Sekarang ni, macam-macam dah ada. Cakap je. Whatsapp, wechat, instagram. Aku ada je tiga-tiga benda alah tu. Selalu juga update status. But then, aku still rasa yang semua tu tak boleh dibandingkan dengan feel bila update blog.

Canggih macamana pun, aku still sayang blog aku ni. Untuk berhenti berblog, for now aku yakin boleh kata NO. Berhenti kejap-kejap tu mungkin yes. Biasalah. Aku kan pelajar. Full-time pula tu. Tak boleh nak hadap laptop 24 jam.

Okeylah. Later I sambung leter k.

Previous
Next Post »

1 Comments:

Click here for Comments
Freaky
admin
September 27, 2014 at 4:08 AM ×

Salam. lame x datang sini. haha. Jom start semula blogging

Congrats bro Freaky you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar