Bila Dah Rasa Diri Hebat Design Template

Assalamualaikum ..

"Eleh, mentang-mentang hebak edit-edit template balik-balik nak tukar lettew. Eh! Hebak ke? Hurmm.. Hebaklah sangat."

Intro yang agak menyengalkan. Huhuh! Tia tak tujukan entri ni dekat siapa-siapa. Tia tujukan entri ni special untuk diri Tia sendiri. Yelah, mentang-mentang pandai edit-edit blog asyik tuko je.

Bukan apa, ada yang kata blog Tia berat sebelum ni. Berat ke? Hololohh. Sebab tu Tia tukar guna denim template. Kalau masih berat jugak, Tia tak taulah. Sebab Tia dah kurangkan sehabis mungkin widget-widget.

Yang leceh bila tukar template ni banyak kena edit balik. Meta tag, tukar jadi nofollow ke dofollow, blockquote, code iklan. Tu pasal jadi leceh. Lagi satu bila dah sibuk tukar template edit sana sini habislah blog terabai. NO UPDATE, NO BLOGWALKING!

Tia pun tak boleh jamin lepas ni tak tukar lagi template ni ke tak. Yang pasti header itu akan bertukar. Heheh! Ramai blogger yang Tia nampak guna header atau template bertemakan Ramadhan. Elok jugak kan.

Sekian...

Previous
Next Post »

50 comments

Click here for comments
miErah halim
admin
August 7, 2011 at 1:00 PM ×

saye pn bru tkr gak.

lain plk bile xde purple2 ni.

( perple ke?) huhu

Reply
avatar
August 7, 2011 at 1:04 PM ×

weeewiiitt!
all in blueee
besnye dpt tkr nih2...hehehe
nak jugak..tapi x reti lagi nih..hehee
xpela tia...mulut oeg..cm tula..
biarkan si luncai dgn labu2 nye =)

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
August 7, 2011 at 1:16 PM ×

tu la..tnye tia pasal header tu..tp cm tk nk bg je..kih kih kih

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
August 7, 2011 at 1:17 PM ×

alamak lupa la pasal dofollow tu..nk g tgok jap..kih kih kih

Reply
avatar
Bitter
admin
August 7, 2011 at 1:19 PM ×

hihi..rajin ye edit2..good luck mengedit..HAHA! :)

Reply
avatar
ayoi
admin
August 7, 2011 at 1:22 PM ×

camne akk wat template sndri??

Reply
avatar
BeloG MTT
admin
August 7, 2011 at 1:29 PM ×

Template ni lebih ringan daripada sebelum ni :)

Reply
avatar
August 7, 2011 at 1:36 PM ×

Cantik header Tia. :) Nak buat jugaklah header tema Ramadhan. :)

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
August 7, 2011 at 1:42 PM ×

dah ringan sangat dah ni..jom lawan timbang heheee..ingat salah masuk blog hahaaa

Reply
avatar
officially19
admin
August 7, 2011 at 1:52 PM ×

ina pun baru tukar template.blog tia ni ringan la.sekejap je dah siap.boleh terus baca entri.=)

Reply
avatar
maszull
admin
August 7, 2011 at 1:54 PM ×

slm...cantik header tia....:)

Reply
avatar
Aisyah Aina
admin
August 7, 2011 at 1:55 PM ×

best la pandai tukar2..hebat :D

Reply
avatar
aiman
admin
August 7, 2011 at 2:01 PM ×

lawa juga template ni..

Reply
avatar
EYFAalias
admin
August 7, 2011 at 2:06 PM ×

blue color. comel comel! suka!

Reply
avatar
EYFAalias
admin
August 7, 2011 at 2:07 PM ×

eyfa pn suka tukar2. tp jarang la sikit sbb bila nak buat xreti sgt. tahu tempah aje. ehehe

Reply
avatar
August 7, 2011 at 2:11 PM ×

terkejut...!!!
ni blog tia ke... hahaha
rupanye dh tukar template lg... hoho

Reply
avatar
August 7, 2011 at 2:19 PM ×

hahh, sapa ckp berat yg sblm ni?
ringannn la sgt yg sblm ni..
sy okey je buka sblm ni..
sbb tu suka singgah sini, sbb ringan :)

lawa header, sejuk mata memandang :)

Reply
avatar
August 7, 2011 at 2:27 PM ×

hehe, alien xde versi ramadhan punye.

camne ni??

XD

Reply
avatar
Lieyda
admin
August 7, 2011 at 2:36 PM ×

bgs la tia,lida xpndai bab edit mngedit ni. so kna stick kt one template je la. huhu

Reply
avatar
August 7, 2011 at 3:22 PM ×

untunglah pandai edit template..aku hapa pon tak reti waaaa...

Reply
avatar
August 7, 2011 at 3:36 PM ×

assalam tia..

Ruby wat header smua x cntik..

last2 ary nie Ruby buang header...huhuu

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
August 7, 2011 at 3:40 PM ×

ye mintk btul2 la..header utk ramadan dan hari raya ni je..cam tia tu....pas tu guna blik yg skang ni...leh tk?

Reply
avatar
H.J
admin
August 7, 2011 at 4:04 PM ×

haha..sibuk dok edit blog upanya tia ni..header ramadhan tu blh tahan gak

Reply
avatar
kotak bulat
admin
August 7, 2011 at 4:19 PM ×

kb pun da tukar templlate..err..byk kali da tukar

Reply
avatar
Nurnajwa
admin
August 7, 2011 at 4:31 PM ×

Wasehhhh, smart habis dh ni ><

Reply
avatar
Luqeem™
admin
August 7, 2011 at 4:37 PM ×

tak perlu tukar dah..yg ni rasa pling ok..cantik, simple..cantik header tia..hee

Reply
avatar
Freaky
admin
August 7, 2011 at 4:43 PM ×

pergh berwajah baru tuu.. ahaks :D

Reply
avatar
August 7, 2011 at 5:13 PM ×

template nie ringan..suka..tak colourful sangat..ehe

selamat berpuasa tia..

Reply
avatar
August 7, 2011 at 6:09 PM ×

takpe,

pelan-pelan kayuh, nnt smpai lah tuu


=)

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
August 7, 2011 at 6:23 PM ×

wahh..template baru..header baru..hee..

kalau nak tukar template ni mmg penat sikit..byk yg nak kena edit..sbb tu la sampai sekarang tak tukar template lagi..(^^,)

Reply
avatar
Cik Gee
admin
August 7, 2011 at 6:32 PM ×

xpe tia.. selagi boleh kita ubah, kita ubah puas2.. macam blog gee.. muahahaha.. law tia ada rase berat, xpe gee boleh tolong.. muahaha..^^

Reply
avatar
Fariq
admin
August 7, 2011 at 6:59 PM ×

ni ok la ni.. speed blog pon laju cam speed boat dah. lepas ni bley la ajar saya edit2 template.. sy masih baru.. :D

Reply
avatar
Shuk_ArChie
admin
August 7, 2011 at 7:11 PM ×

Hehehe header yg cantik... Ramadhan kan.. Biru! memang suka tgk.. sejuk mata memandang :)

Reply
avatar
ir yien 9897
admin
August 7, 2011 at 7:58 PM ×

bagus lh pandai design.. yien lngsung tak pandai.. sedih sngt2..

eh2 leh lh tolong desgn utk yien yerh..huhuhu

Reply
avatar
Mya
admin
August 7, 2011 at 10:02 PM ×

header sgt suhweet! sesuai dgn ramadhan dan syawal!

Reply
avatar
August 7, 2011 at 10:22 PM ×

cantikla header tu..ringan je ni :)

Reply
avatar
Addin
admin
August 7, 2011 at 10:44 PM ×

cantek la :)

p/s : addin memang tak reti nak edit edit ni ,.

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
August 7, 2011 at 10:56 PM ×

sy x pndai bnda2 ni semua.. al- mklumlah, seorang y jahil dalam IT nih.. heheh

Reply
avatar
August 7, 2011 at 11:30 PM ×

rajinnya..bolehlah editkan saya punya sekali..hik3x..:P

Reply
avatar
cucu umie
admin
August 8, 2011 at 12:33 AM ×

biasalah tu tia..memang kne bt mcm gitu pon kalo kita tukar tmplete ni..mguji kesbrn tu..hehe

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
August 8, 2011 at 12:52 AM ×

tia..cantik la header baru ni..tq sgt2...terbaikkkk....tk tau nk ckp apa..memang menarik...

komen ni jgn publish ye..ni nk bg tau je..shout tia lmbt kluar..tu bg tau kt sini..

Reply
avatar
Ayie
admin
August 8, 2011 at 3:14 AM ×

teringin nak tukar header blog, tapi takde masa nak edit.. haiz.. =.=''

Reply
avatar
alif haris
admin
August 8, 2011 at 3:16 AM ×

hehe header tia tu pn comel :)
bersempena ramahdan ye ^^

Reply
avatar
August 8, 2011 at 11:11 AM ×

cantik3... biru ~~~ huhuhu

Reply
avatar
August 8, 2011 at 12:19 PM ×

yang ni lebih ringan..cepat sangat.. :)

Reply
avatar
eva
admin
August 8, 2011 at 9:18 PM ×

a'a kalau nak tuka template mmg leceh betul.. tak sempat nak post entry, blog walking.. ambil masa yang lama.. huhu

Reply
avatar
Tea Dno
admin
August 12, 2011 at 9:09 PM ×

simple habis lahhh bloh tia skang ni..

Reply
avatar