Korang Ada Kena Mengena dengan Elia atau Khairul Fahmi Ke?

Assalamualaikum ..



Kemain ramai lagi yang duk buat entri pasal jejari runcing Elia dengan penjaga gol Khairul Fahmi (Apek) pasal pertunangan dorang tu. Tapi hairan, kenapa ramai buat entri yang sama. Tia ni bukanlah baik sangat.


Tapi tu kan dah masuk dalam kategori hal peribadi dorang. Apapun masalah yang dorang hadapi, biar dorang yang selesaikan sendiri. Kita ni bukan saudara terdekat dorang pun. Kita doakan je untuk dorang.


Tia dapat rasakan, masalah dorang macam semakin bertambah-tambah. Bila dah ramai yang ikut campur hal dorang, mesti ada tokok tambah cerita kan. Kata si dia yang salah, dia ni yang salah padahal kita tak tau pun masalah sebenar.


Apapun yang jadi dalam perhubungan dorang, biar dorang aje yang selesaikan. Tunggu aje pengumuman yang sah dari kedua pihak. Hohooo! Siapalah suka bila hal peribadi macam tu dijadikan bahan cerita.


Maaf kalau Tia dah terlebih atau ayat Tia nampak macam menyampahkan mata korang bila baca.
Sekian...

Previous
Next Post »

48 comments

Click here for comments
bombay
admin
August 1, 2011 at 8:32 PM ×

biasela tu tia..cerita sensasi..konfem ramai yang nk tulis..:)

Reply
avatar
hira
admin
August 1, 2011 at 8:32 PM ×

hehe. kak tia, memang banyak sangat dah orang yang saya tengok update pasal tu. tapi tak apa. hak masing-masing. saya tolong komen sikit je. huhu :D

Reply
avatar
EYFAalias
admin
August 1, 2011 at 8:37 PM ×

betul tu. kita bukan tahu hal sebenar :)

Reply
avatar
aiman
admin
August 1, 2011 at 8:41 PM ×

kita doakan yang terbaik.. xyah nak bincang-bincang hal camni..

Reply
avatar
August 1, 2011 at 8:43 PM ×

betul, biarkan mereka selesaikan sendiri :)

Reply
avatar
August 1, 2011 at 8:46 PM ×

tak tau..dorang concern kot... :)

Reply
avatar
mrs redzuan
admin
August 1, 2011 at 8:55 PM ×

mungkin sepatutnye bole setel secara baik tapi tula kan..nama pun public figure,ramai jek yang "terlebih prohatin"..

Reply
avatar
Shuk_ArChie
admin
August 1, 2011 at 9:00 PM ×

Shuk 100% setuju dgn Tia.. Malah Shuk dah bosan a.k.a muak la dgr, baca, tgk cerita tentang mereka.. Hm... :)

Reply
avatar
August 1, 2011 at 9:01 PM ×

Salam betul tu tia... Lebih baik kita diam dan dengar sahaja tanpa memberikan apa2 komen. Salam ramadhan

Reply
avatar
||aLeaSaRa||
admin
August 1, 2011 at 9:05 PM ×

bos kite sepupu elia.hurm masa diorg tunang pun bos pergi dan semalam bapa elia jumpa bos kite.ntahlah byk benda kite tahu tapi rasanya tak baik dedahkan aib org.lbh elok diorg ni face to face.cuma silap besar bila elia dah 'berusar' di fb.kenalah jaga maruah semua org termasuk tunangnya.ntahlah dua2 pihak ada salah.tak minat nak buat n3 ttg kes ni wpun byk info kite tau.dua2 masih muda dan kfcm pun kariernya sdg meningkat maju,syg kalau hal macam ni menjejaskan imejnya.

Reply
avatar
Azlan Hasan
admin
August 1, 2011 at 9:09 PM ×

betul tu..hehe..ntah laa..mungkin ade hikmah di sebalik kejadian tu..hehehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
sya hassan
admin
August 1, 2011 at 9:23 PM ×

btul tue.. sy skong tia.. mcm2 dah sy jmpe kat blog2 psl diorg.. baek kite b'diam diri kalo xtaw ape2.. mayb ad hikmah semua tue blaku kan?? :)

Reply
avatar
August 1, 2011 at 9:46 PM ×

ada je blog updates pasal cite tu..cite dioranglah..terus xnak bukak blog tu..hahaha..bukan jahat..malas nak baca cite-cite macam tu di bulan puasa ne..

Reply
avatar
August 1, 2011 at 10:02 PM ×

maaf,

saya ta amek port pun..


lallalalalaa

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
August 1, 2011 at 10:15 PM ×

suka jaga tepi kain orang hmm..sebati kot rakyat malaysia ni..prihatin,

Reply
avatar
kotak bulat
admin
August 1, 2011 at 10:21 PM ×

kb tak amik tau sgt pun hal dorg..xde kaitan dgn kb.hehehe

Reply
avatar
August 1, 2011 at 10:28 PM ×

bila ada isu putus or cerai,sibuk ja nak buat entry..
kita tak taw yg mn betol..
kalau apa yg kita post tu tak betol,bukan ke jd fitnah tu..

Reply
avatar
adan
admin
August 1, 2011 at 10:28 PM ×

cuba la klu khairul fahmi tu bekerja sebagai penjual burger dan putus tunang.. mesti orang tak bising2 kan..kan.. ngeee :P

Reply
avatar
Freaky
admin
August 1, 2011 at 10:35 PM ×

ntah la tia.. menyampah nak baca cerita macam tu.. ramai pulak buat entri pasal tu

Reply
avatar
August 1, 2011 at 10:49 PM ×

btol3.... kita patot doakan jer apa yg berlaku antara diorg selesai... ermmm anyway thanxx for komen kat entry iejam tuh... huhuhu bermanfaat dan berguna bg iejam... thanxx...

Reply
avatar
Nurasyiqin
admin
August 1, 2011 at 10:57 PM ×

tak menyampah pun..=)..betul jugak cakap tia..mmg ramai yg wat entri pasal kisah dorg..apa pun kita doakan saja utk diorang..=D

Reply
avatar
chemay
admin
August 1, 2011 at 11:00 PM ×

biasalah.
nak traffic
:)

Reply
avatar
cucu umie
admin
August 1, 2011 at 11:06 PM ×

bg ayie nak sampaikan maklumat boleh tapi better selitkan tntg doakan kbhgian mereka dekt ayat last..bg ayielh..

Reply
avatar
August 1, 2011 at 11:08 PM ×

sangat setuju lah dgn cik tia....kalo bacer jer x salah kot...tp x yah la nak komen aper2 terutama komen2 yang negatif...mngurangkan pahala ramadhan jer...

Reply
avatar
August 1, 2011 at 11:08 PM ×

Wooaahh~~
Lama kot aku loading page kau..
BTW, aku pun tak faham kenapa cerita cinta pemain bola sepak la ni dah jadi lagi famous dari berita yang lebih PENTING...
Maybe sebab diorang suka Kemachoan KFCM kottt....
Eleh.. Aku comel macam Justin Bibir pun takde lah macam tu skali..

FYI, Blogger IC Tia dah siap!

Orang berbudi, Kita Berbahasa.. Orang MENYANYI?

Reply
avatar
August 1, 2011 at 11:22 PM ×

saya sokong Tia..ni lah manusia..bukan nak menyokong tapi saling nak menjatuhkan..peace~

Reply
avatar
zieyzain
admin
August 1, 2011 at 11:31 PM ×

keke,..pd ziey, nak kisah sangat hal org xpyh la,..mslh sendiri pun xteurus, nak sebok lg hal org,..kan kak tia,.ehehe=)

Reply
avatar
zieyzain
admin
August 1, 2011 at 11:31 PM ×

keke,..pd ziey, nak kisah sangat hal org xpyh la,..mslh sendiri pun xteurus, nak sebok lg hal org,..kan kak tia,.ehehe=)

Reply
avatar
August 1, 2011 at 11:32 PM ×

betul3, kadang2 benda kecik jadi besar bila semua nak sibuk masuk campur

Reply
avatar
bunbun
admin
August 1, 2011 at 11:50 PM ×

hahaha betul tu. rasa macam dah terlebih overexposed pula. nak bace metro pon takde mood. sobs

Reply
avatar
Nizam Ijam
admin
August 2, 2011 at 12:18 AM ×

tggu entry dr saya lak pasal nie..hehe

Reply
avatar
August 2, 2011 at 12:26 AM ×

hehe
xpe...saya paham
sebb saya mengalami perasaan same dgn tia
hehehe
weee~ lagi satu
dah la name same dgn saye!
same ejaan plak..adoii..jatoh imej jap..hahaha

Reply
avatar
Syuxer
admin
August 2, 2011 at 12:29 AM ×

err bab hal peribadi, syuk memang x nak sentuh pun heheh..apapun dugaan mereka alami tuh sungguh berat lebih2 lagi pertunangan mereka masih awl..

Reply
avatar
August 2, 2011 at 1:03 AM ×

kita sama-sama tak tahu cerita..entah yang mana betul dan yang mana salah..tapi apa yang tak patut, hal peribadi takyah la nak heboh2 dan kecoh2 kat fb macam tu kan..
btw,selamat berpuasa tia :)

Reply
avatar
Farhan Hanif
admin
August 2, 2011 at 1:12 AM ×

betul tu...tapi biasalah blogger yg gila SEO ni...kompem taknak lepas peluang kan....Taip putus tunang je keluar citer pasal ni...hahaha

Reply
avatar
Mya
admin
August 2, 2011 at 2:16 AM ×

kdg2 bila org masuk campur tu yg jd lagi besar issue. hmm

Reply
avatar
Wanie
admin
August 2, 2011 at 2:21 AM ×

hehe..besala tu Tia, benda kontroversi ade je la org nak buat entry kan..boleh up trafik tu..tapi bile seharian jumpe entry yg same bosan lak..keke

Reply
avatar
alif haris
admin
August 2, 2011 at 4:00 AM ×

huhu semua sibuk buat entri seo panas kot .. :D
gara2 ngejar traffic

Reply
avatar
Nurnajwa
admin
August 2, 2011 at 5:55 AM ×

Frankly, kte setuju dgn Tia ;)

*ahaha, tak nak ckp byk*

Reply
avatar
August 2, 2011 at 7:38 AM ×

kesian tgk dorang kan..sana sini ada kisah dorang huhu

Reply
avatar
August 2, 2011 at 8:42 AM ×

betul-betul..tak payah lah ramai-ramai sangat nak wat entri pasal dorang jer..sikit-sikit dah la..hehe :)

Reply
avatar
Tea Dno
admin
August 2, 2011 at 11:32 AM ×

haa betul betul betul. malas le nak buat entry sama banyak2.

Reply
avatar
Tea Dno
admin
August 2, 2011 at 11:32 AM ×

hmm. hal peribadi diorang, biar je lah..

Reply
avatar
cik najihah
admin
August 2, 2011 at 1:13 PM ×

betul tu tia..emm kite mcm lagi nak tambahkan masalah die kan

Reply
avatar
Marina
admin
August 2, 2011 at 3:02 PM ×

hurmmm tu la...takut nak buat citer peribadi org lain terutamanya org terkenal

Reply
avatar