SEGMEN DAH TUTUP.. JANGAN PENING-PENING YE

Assalamualaikum. Tia baru online dan sangat terkejut bila hampir setiap minit dah ada yang hantar penyertaan sebab Tia agak tak ramai yang join. Terima kasih join. Jangan risau, ada lagi komen yang Tia belum approved. Kalau boleh Tia nak terjah semua blog. Lepas Tia dah singgah nanti, korang singgah sini balik tau. Hahaa.

Kesimpulan yang Tia boleh buat lepas terjah 50 lebih blog, kebanyakkan blog memang tak berat. Ada beberapa je yang berat. Berat sebab samada sidebar terlalu banyak atau size gambar background terlalu besar. Itu saja. Ada lagi Tia jumpa, blog dia lambat loading. Tapi nasib baik entri masih boleh baca.

Betul ke ada yang main copy paste ayat dalam kotak komen? Hahaa. Tu Tia tak komen banyaklah sebab dari diri masing-masing. Tia harap Tia dapat terjah semua blog. Pesanan Tia, jangan celarukan kepala fikirkan susah nak blogwalking di semua blog. Kalau tak larat takpe, bookmark kan link yang nak diterjah tu. Ada masa free nanti bolehlah terjah. Rilex sudah. Ini kan cuma suka-suka.


SEKIAN :)

Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
amirulspurs
admin
August 21, 2011 at 3:55 PM ×

haha.perasan gak sapa yg copy paste komen. huhu. tk trfikir plak nk buat cmtu kan.

Reply
avatar
Mohd Zakwan
admin
August 21, 2011 at 4:05 PM ×

alhamdulillah, ramai orang komen blog zakwan ringan dan cepat loading . jadi , zakwan takkan tukar template lagi :)
thanks Tia adakan segmen yang bagus macam ni !! :D

Jom Singgah Blog Zakwan :D

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
August 21, 2011 at 5:30 PM ×

btul tu..semua ni suka1 je dlm berblog..hehe...

Reply
avatar
Freaky
admin
August 21, 2011 at 5:48 PM ×

tia camana apply hari tu ? haihh sunyi tanpa berita pulak

Reply
avatar
Freaky
admin
August 21, 2011 at 8:08 PM ×

hari tu lama jugak nak tunggu.. hurmm sabo je la tia.. tunggu je dulu camana

Reply
avatar
izni
admin
August 21, 2011 at 8:27 PM ×

ni linknya .
kite tak pandai buat tuto .
sori .
:)

http://www.lyssasecret.com/2011/08/tutorial-welcome-image-click-here-to.html

Reply
avatar
anamizu
admin
August 21, 2011 at 8:38 PM ×

aah betol3..
cik ana perasan gak ade yg drop komen sebijik seketul kat setiap blog..
mybe mls nak taip byk2 kx la kot..
tp mcm x patutla sbb laen2 blog,laen la kekurangan/kelebihannye..ngee~

Reply
avatar
Miss Eunice
admin
August 21, 2011 at 8:55 PM ×

haha..let's start! ^^

Reply
avatar
August 21, 2011 at 11:14 PM ×

Tia, segmen ni ter-CAPAI matlamat. Tapi kan... Takde plak blog-blog yg BERAT giler join...
Rasa tak besy sebab tak blh nk kutuk sesaper...
Ho-ho-ho!

Reply
avatar
August 22, 2011 at 11:34 AM ×

adoi, tak sempat join! T______T

Reply
avatar