ESOK RAYA!! | Dunia Blog Akan Kembali Meriah

Assalamualaikum. Wahh! Korang perasan tak dunia blog sekarang terasa agak sunyi sikit. Tia tak tau macamana nak jelaskan tapi Tia dapat rasakan itu yang berlaku sekarang. Rasa macam slow je. Eleh, Tia kata orang padahal Tia pun slow berblog sekarang.

Ramai dah sibuk buat kuih, kemas itu ini, basuh segala cawan piring belanga. Wah, wah! Sibuk yee. Takpelah, Tia faham. Tia pun sibuk jugak. Apapun, Tia akan tunggu kepulangan korang untuk meriahkan dunia blog ni balik macam si Taufiq Arifin kata. Korang cepat balik auw!

InsyaAllah, Tia pun akan cuba terus mengupdate blog ni supaya tak tenggelam bloop bloop! Hahaa. Selagi berdayalah kannnnn. Malam ni nak pulun buat 3 jenis kuih sekaligus. Amacam? Ada beran?

Okeylah, Tia baru je tengok pengumuman raya tadi di tv3. So, ESOK RAYA!! Tersenyum je bila dengar takbir ni. Dah lama tak dengar. Esok hari kemenangan kita :)

Tengah sakit telinga dan jantung sebab bunyi mercun kuat-kuat belaka dah tu bertubi-tubi pulak. Apakah??! Baliklah weh.. Susun kuih ke apa. Baliklah tolong mak daripada buat benda takde faedah tu. Inikah cara nak sambut hari kemenangan kita???

Sekian...
Previous
Next Post »

21 Comments

Click here for Comments
Asakura
admin
August 29, 2011 at 8:58 PM ×

Selamat hari raya maaf zahir batin... :D

Reply
avatar
August 29, 2011 at 9:03 PM ×

mlm ni dh meriah dah nan mercun tia..hahaha.... :)

selamat hari raya tia

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
August 29, 2011 at 9:13 PM ×

trafik pon jatuh merudum time nak raya ni..huhu

Reply
avatar
Gen2Merah
admin
August 29, 2011 at 9:18 PM ×

Selamat Hari raya buat sahabatku Tia.. Semoga berbahagia di hari kemenangan bersama famili tercinta.

Ikhlas ~Gen2Merah~

Reply
avatar
Gen2Merah
admin
August 29, 2011 at 9:19 PM ×

Selamat Hari raya buat sahabatku Tia.. Semoga berbahagia di hari kemenangan bersama famili tercinta.

Ikhlas ~Gen2Merah~

Reply
avatar
Jasman
admin
August 29, 2011 at 9:29 PM ×

mlm ni je aku dh abiskn 2 kotak mercun roket...huhu

slmt hari raya...

Reply
avatar
hira
admin
August 29, 2011 at 10:02 PM ×

haha :D saya still ada depan laptop ni. huhu. betul! mercun berbunyi sejak maghrib tadi lagi. haha

Reply
avatar
August 29, 2011 at 10:31 PM ×

heh perasan jugak. macam ss sendiri, dah plan memang bulan ni nak slowkan berblogging.. takpe lepas ni kembali aktif la ye :)


eh eh ni ada pantun ni. balas balas.

Ramadhan berakhir, Syawal menjelma,
sambutlah ia dengan bersederhana,
andai diriku terlanjur kata,
anggaplah daku tidak sengaja.

Salam eidul fitri dari SitiSafiyyah dan keluarga ^^

Reply
avatar
August 29, 2011 at 11:01 PM ×

selamat hari raya, hehe. makin sunyi sebab semua pergi beraya :P

Reply
avatar
August 29, 2011 at 11:10 PM ×

huhu.. esok cnfirm sume nak wat entry pasal raya kn.. sama2 kita nantikan :)

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
August 29, 2011 at 11:55 PM ×

selamat hari raye Tia..

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
August 29, 2011 at 11:55 PM ×

kiri kanan tengah meriah dengan bunyi mercun ni Tia..hee~

Reply
avatar
GaRy™
admin
August 30, 2011 at 1:08 AM ×

errr... senap lak bab2 mercun tuh... huahahahaha...
selamat hari raya maap zahir batin tia~.. ^^

Reply
avatar
August 30, 2011 at 2:00 AM ×

tia.. selamat hari raya

ary nak ajak dengarkan lagu raya ciptaan ary ni.. harap sudi ye

http://ariasputera.blogspot.com/2011/08/salam-lebaran-buat-semua-ary-dendangkan.html

Reply
avatar
August 30, 2011 at 2:56 AM ×

post ni kena tukar tajuk hari ni dah raya .. HAHA
Selamat Hari Raya :)

Reply
avatar
August 30, 2011 at 3:30 AM ×

tiatia,

esok dtg rumah oteh !


AHAHAHAHAHAHA.

Reply
avatar
solomolo
admin
August 30, 2011 at 6:58 AM ×

- ampun maaf dipinta andai ada keterlanjuran dan kesalahan yang dilakukan sepanjang kita kenal dalam dunia blog ni...

- Salam Syawal 1432H & Maaf Zahir Batin

Reply
avatar
siti kektus
admin
August 30, 2011 at 11:54 AM ×

selamat raya tia. hehe ;)

Reply
avatar
August 30, 2011 at 12:21 PM ×

rindu geng blogger semua T___T

slmt hari raya Tia :)

Reply
avatar
Terbelog
admin
August 30, 2011 at 4:59 PM ×

selamat hari raya tia :)

Reply
avatar
September 5, 2011 at 9:42 AM ×

selamat hari raya tia.. :)

Reply
avatar