Tia Dah Ada IC Blogger

Assalamualaikum ..

KREDIT TO MUSICBRILIANT


Hahaaa! Sukanya Tia. Dah dapat IC blogger dari musicbrilliant. Masa mula-mula Tia tau kewujudan IC ni bila dia buat untuk diri dia sendiri. Masa tu Tia tengok memang dah mula suka dah.


Lepas tu, nampak pulak ada dalam blog si Firdaus Life. Dalam hati dah meronta-ronta "AKU NAK JUGAK! TAK KIRE, NAK JUGAKKK!!". Dengan rasa yang agak tak tau malu, pergilah mohon kerakyatan dengan musicbrilliant tu.


Dan, akhirnya beta berjaya dapatkannya. Hahaaa. Boleh tuko jadi gambar profile dekat facebook. Wee~ Maaf, entri agak mensampahkan. Masa puasa ni terkurang lak idea. Heheh. Ke buat segmen 1 jam pulak? Giloss~


Sekian...

Previous
Next Post »

46 comments

Click here for comments
diana
admin
August 2, 2011 at 6:32 AM ×

cemana nak dapatkan tu??
kena bayar ke??
kalau free akak pun nak jugak..:)

Reply
avatar
adan
admin
August 2, 2011 at 6:34 AM ×

wah.. makin maju.. tahniah2.. :)

Reply
avatar
Luqeem™
admin
August 2, 2011 at 6:42 AM ×

wah nak jugak la..hee

mcm best!

Reply
avatar
Kancil 8349
admin
August 2, 2011 at 6:56 AM ×

wah bestnya...hehehe...nak cuba lah nie

kalau sudi joinlah segmen kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

Reply
avatar
maszull
admin
August 2, 2011 at 7:00 AM ×

slm tia....wah tia ada kad ic blogger la best nye...lawa..:)

Reply
avatar
Freaky
admin
August 2, 2011 at 7:10 AM ×

wahh dah ada ic jugak.. cayalah tia. :D

Reply
avatar
Syuxer
admin
August 2, 2011 at 7:17 AM ×

wah cun..nak wat gak heheh..

eh link musicbriliant tuh salah heheh..yang musicbrilliant tuh betul..:)

Reply
avatar
Abe Goreng
admin
August 2, 2011 at 7:23 AM ×

Wah.tetibe rase macam pendatang haram tanpa izin ble tgk org lain ada iC.XD

Update terbaru : Kentut Dalam Air Batal Puasa?

Reply
avatar
August 2, 2011 at 7:28 AM ×

eeeeeeeee comel lah Tia..sy nak jgk !!hehe nak pegi mohon la jgk hehe

Reply
avatar
August 2, 2011 at 7:53 AM ×

haha, keroro pon sama. bulan idea ni jenuh nak fikir idea :P

Reply
avatar
Surayah
admin
August 2, 2011 at 7:58 AM ×

nak jugak lah....
jelez taw

Reply
avatar
August 2, 2011 at 8:04 AM ×

wah..cam best jerk tia.... nak g mophon gak jadi warganegra club ne gak la.. hehehe

Reply
avatar
August 2, 2011 at 8:28 AM ×

eeh comelnye..nak jugak..hehe :)

Reply
avatar
CikNyz
admin
August 2, 2011 at 8:30 AM ×

nak jugak..mcmnana cara nak dptkannya?...hihihi

Reply
avatar
August 2, 2011 at 8:48 AM ×

aik,blog pon ada ic.hehehe.meh num ic.

Reply
avatar
hira
admin
August 2, 2011 at 9:26 AM ×

congrates kak! hoho. segmen 1 jam? oh, kesian saya macam tu. tak dapat join. huuuuuu~

Reply
avatar
NadiRah
admin
August 2, 2011 at 10:05 AM ×

hahaha!!! nad warga asing lg..xde ic..huhuhu

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
August 2, 2011 at 10:20 AM ×

wahh cantik tia tahniah..nak buat jugak..ada kelayakan ke?

Reply
avatar
Munna
admin
August 2, 2011 at 10:41 AM ×

nak jugaakkkkkkkkkkkk =)

Reply
avatar
Tea Dno
admin
August 2, 2011 at 11:30 AM ×

rajin gila kalau nak buat segmen lagi. haha.

Reply
avatar
Tea Dno
admin
August 2, 2011 at 11:30 AM ×

wah best la dia dah ada IC blogger. :)

Reply
avatar
cunndaa
admin
August 2, 2011 at 11:31 AM ×

wah tia....dah ade ic blogger lah...
nak jugak..nak jugak...(hentak kaki)

Reply
avatar
August 2, 2011 at 11:55 AM ×

segmen 1 jam ? hoohoo...
lawa..nak jugak...

Reply
avatar
H.J
admin
August 2, 2011 at 11:58 AM ×

ic warga mana tu tia?haha

Reply
avatar
August 2, 2011 at 12:29 PM ×

wah awk dah jadi warganegara blogger heheh nak apply gak lar :D

Reply
avatar
cucu umie
admin
August 2, 2011 at 12:29 PM ×

khkhe..sekrng tia dh ad kerakytn..bgus3x..hehe

Reply
avatar
Mya
admin
August 2, 2011 at 1:08 PM ×

wowww interestingnya ada ic blogger!

Reply
avatar
cik aisha
admin
August 2, 2011 at 1:47 PM ×

wah2....ic blogger tu...mcm menarik je..;)

Reply
avatar
cik aisha
admin
August 2, 2011 at 1:48 PM ×

wah2....ic blogger tu...mcm menarik je..;)

Reply
avatar
August 2, 2011 at 2:36 PM ×

wooo..

macam kad touch and go eh ?

Reply
avatar
Cik Wunny
admin
August 2, 2011 at 2:41 PM ×

Tia>nak jugak boleh tak??hehehe tapi lupa la pulak bile blog wunny tu idop...hahaha

Reply
avatar
EYFAalias
admin
August 2, 2011 at 3:24 PM ×

wahh. siap ada ic blogger. canggih tu :)

Reply
avatar
Nurnajwa
admin
August 2, 2011 at 3:51 PM ×

Sukanya dia ;)

*segmen 1 jam je? hahaha*

Reply
avatar
lizz
admin
August 2, 2011 at 3:51 PM ×

hehehehe.comel jer blogger pun ada IC sendiri yek?tak pernah plak dengar before ni. huhuhuhu

Reply
avatar
syiela
admin
August 2, 2011 at 3:59 PM ×

wah berkenan jugak.... cinta pandang pertama ni :)

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
August 2, 2011 at 4:17 PM ×

nk gak la...cm mnarik ja...

Reply
avatar
titan
admin
August 2, 2011 at 4:54 PM ×

emm..apa benda ic blogger ni?

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
August 2, 2011 at 5:31 PM ×

ni ic ada la ni.. kih kih kih kih

Reply
avatar
Wanie
admin
August 2, 2011 at 9:21 PM ×

wahwah..td ade tgk gak IC ni..

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
August 3, 2011 at 7:01 AM ×

haa..bestnya ada IC blogger..(^^,)

Reply
avatar
Abu Huzaifah
admin
August 3, 2011 at 1:47 PM ×

memang terbaiklah... :D

Reply
avatar
farah hanim
admin
August 3, 2011 at 1:59 PM ×

blogger ic tu
menarik 2 :D

Reply
avatar