Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011


Assalamualaikum. Siapa tak kenal blog denaihati dengan tagline hidup untuk memberi. Ada yang masih tak kenal? Tak apa, lepas ni bolehlah kenal ye. Kalau baca tajuk pun mesti dah tau ini tak lain tak bukan mesti contest. Yaa, ini contest pertama yang Tia sertai di blog denaihati tu.

Contest ni memang lain dari yang lain. Memandangkan ianya lain dari yang lain, maka agak kepeningan sikit untuk difahami. So, kalau ada yang nak join sila fahamkan baik-baik ye arahannya. Ni pun masih was-was entah betul entah tidak apa yang Tia buat ni. Selepas menyelongkar dalam masa lebih dari 4 jam itu pun main sambung-sambung, akhirnya inilah keputusannya.












Pheww! Selesai sudah. Mesti korang pun kata "eh, dia buat apa ni?". Tia pun tak tau macamana nak terangkan. Tapi kalau berminat? Sila lah klik header denaihati di atas sekali tu yee..

Sekian...
Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
hira
admin
August 27, 2011 at 10:55 PM ×

hehe :D saya tak tahu bila nak join ni.

p/s: goodluck kak tia! :)

Reply
avatar
August 27, 2011 at 11:29 PM ×

HAHAH,

aku pun blur memula, tapi rasa mcm dah phm dah.

Reply
avatar
August 28, 2011 at 12:24 AM ×

harus lah extraordinary kan, hadiah punya mengancamm.

good luck tia!

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
August 28, 2011 at 1:21 AM ×

ade can mng ni.. hehe

Reply
avatar
Nurnajwa
admin
August 28, 2011 at 1:34 AM ×

Selamat Hari Raya sis Tia :)

Maafkn semua slh kte tau, hehe.

Reply
avatar
alif haris
admin
August 28, 2011 at 6:48 AM ×

perghh terbaik hadiah die :D hehe

gdluck tia ^^

Reply
avatar
August 28, 2011 at 9:29 AM ×

ni kena susun post2 entri yg denaihati tu prnh post ke? mcm menarik hehe..Tia ni dh blh jd promoter dh, singgah sini je mst tau byk benda :P

Reply
avatar
teyn teyn
admin
August 28, 2011 at 1:59 PM ×

goodluck tiaaaa .. nnt dpt duet raya , kasik kite sikit eh. ahhahahaha

Reply
avatar
Aisyah Aina
admin
August 28, 2011 at 2:26 PM ×

baca arahan dia memang pening....takpe2 rasanya tia buat ni memang betul kot :D

Reply
avatar
August 28, 2011 at 4:13 PM ×

tia, kalo dpt 1000 tu jgn lupe kongsi na... heeeee

Reply
avatar
NOOR FATIN
admin
August 28, 2011 at 11:11 PM ×

masih blur. hehe gudluck tia! :)

Reply
avatar