ENTRI PANAS di Blog FREAKY @ Firdaus Life??


Assalamualaikum. Rasa nak tergelak pun ada. Si Freaky buat entri dengan tajuk nama penuh blog Tia? Malu kot. Password facebook pun boleh lupa. Hahaa! Bukan apa, entah kali ke berapa Tia tukar password facebook tu. Semua gara-gara takut kena hacked lah dulu.

Yang tak menahan, boleh pulak jadi ENTRI PANAS!! di blog si Freaky. Top 3 lak tu. Hahaa. Tapi sekarang dah ingat balik. Lepas buat senarai beberapa password yang pernah digunakan akhirnya salah satu betul. Tia tak dapat recover sebab password emel dah lupa. Ni gara-gara emel banyak sangatlah ni.

Okey dah serik. Lepas ni nak save password dalam note sebagai reminder. Huhuuu..

Sekian...

Previous
Next Post »

18 comments

Click here for comments
August 22, 2011 at 8:28 PM ×

kena simpan, note dalam hp. hehe :P

Reply
avatar
Farhan Hanif
admin
August 22, 2011 at 8:31 PM ×

letak password no phone sudah...hahahah

Reply
avatar
August 22, 2011 at 8:41 PM ×

lain kali tia save dlm memory fon je... sbb fon ada dgn kita bila bila je. jgn hilang sudah..

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
August 22, 2011 at 8:41 PM ×

panas sangat ke tia..layan mimobot lagi best hehee

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
August 22, 2011 at 8:51 PM ×

bnyk gt tukar..tu lupa tu..kih kih

Reply
avatar
August 22, 2011 at 9:06 PM ×

hehehe
beselah tu tia
pon kite selalu jadi
so kene simpn kat mne2.hehehe

Reply
avatar
August 22, 2011 at 9:26 PM ×

sabar jelah..pc banyak emel tapi pasword 1 je..hehe;)

Reply
avatar
fiq.
admin
August 22, 2011 at 9:27 PM ×

baru baca petang tadi,,hahaha

Reply
avatar
Freaky
admin
August 22, 2011 at 9:35 PM ×

hahaha top 3 tuu.. hangat ye nama blog tia skang :P

Reply
avatar
Syuxer
admin
August 22, 2011 at 9:45 PM ×

syuk pun simpan dalam notepad sebagai ingatan..banyak gak password syuk save hehe..yela x kan nak semua sama password kan

Reply
avatar
August 22, 2011 at 10:03 PM ×

hehe. jangan lupa lagi :)

Reply
avatar
Luqeem™
admin
August 22, 2011 at 10:26 PM ×

hehe..aku buat macam tu la..sgla account yg pernah daftar.smpan dlm HP/ laptop..fuh senang

Reply
avatar
Cik Gee
admin
August 22, 2011 at 11:17 PM ×

ahakss.. gee pon penah lupe. nak recovered psaword efbee, pasword emel pon gee x hingat.. last2 bila 2/3 hari gitteww baru gee ingat pasword. itupon pas cube byak kali.. ahaksss..

Reply
avatar
yatie Awang
admin
August 22, 2011 at 11:37 PM ×

aaa...sepatutnya awal2 lagi dah save

Reply
avatar
MerLe
admin
August 23, 2011 at 1:00 AM ×

hehe..penah kena skali..skg dh catat dlm note sbb tkut jd lg

Reply
avatar
August 23, 2011 at 12:45 PM ×

haha. mak saya ade satu account email je pon tak pernah nak ingat. keje buat email baru jeh kalau nak guna.

Reply
avatar
FARIZA AINA
admin
August 23, 2011 at 3:00 PM ×

mcm same je kita?sy pun salu je lupa pword..ngee~

Reply
avatar
August 23, 2011 at 3:52 PM ×

buat semua akaun satu password jer..baru tak lupe..hehe

Reply
avatar