Senarai Peserta SEGMEN 3 JAM

Assalamualaikum ..


**Ini Sticky Post.. Entri Terbaru Scroll Bawah Sikit Ye..**

Hahaa. Masin gile kata-kata Tia semalam. Tak sampai berapa minit lepas Tia buat entri autopublish, jirang sebelah tutup pulak wireless. Tu tak puasa lagi tu dah kena uji. Huhuuu. Sabo jelah ye korang..


So, inilah senarai mereka yang join segmen Tia. Tia akan jadikan STICKY POST sampai jam 11.59PM !! So, korang akan ada masa untuk saling terjah menerjah yee. Maaflah hok mana tak sempat join tu. Segmen Tia cikai aje. Tunggu segmen bebeng bung. Heheh! Cekidautttt..


---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------

Tia dah pun singgah ke semua blog. Hahaa. Macam-macam jenis ngomelan dan komen Tia baca. Ada kata Tia kedekut buat segmen kejap aje. Ada kata ni keja gila. Hahaa. Terima kasih dekat korang sebab tersangatlah sudi join segmen ringkas dan gilos macam ni..


So, dengan kadar perlahan.. Bolehlah blogwalking yee. Win-win kan sebab korang dah kasi backlink dekat Tia dan sekarang giliran Tia pula. Diharap dengan backlink tak seberapa ni dapatlah membantu. Ahahaa.


SELAMAT BERPUASA..
Sekian...
Previous
Next Post »

17 comments

Click here for comments
August 1, 2011 at 8:36 AM ×

ehh. ehh. part kedekut tu terasa. muahaha

Reply
avatar
Marina
admin
August 1, 2011 at 9:22 AM ×

tak sempat nak join..huhu~

Reply
avatar
Kaki Wayang
admin
August 1, 2011 at 1:11 PM ×

Bila tutup oooo?mau join juga ni..

Reply
avatar
August 1, 2011 at 3:28 PM ×

setakat neh saye suke jewk bace blog tia,,same2 lah kite improve,,hehe

Reply
avatar
Wanie
admin
August 1, 2011 at 4:06 PM ×

hehe..ramai jugak join walaupun 3 jam..kalau buat 3 hari? jenuh2..hehe

Reply
avatar
August 1, 2011 at 7:22 PM ×

alamak apsal Ticer tak tau pun nih? huhu

Reply
avatar
August 1, 2011 at 11:29 PM ×

vroommmm! hokay, sedang terjah :)

Reply
avatar
Nurnajwa
admin
August 1, 2011 at 11:58 PM ×

Ahaha, ade yg tak menyempat XD

*siapala tu kan*

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
August 2, 2011 at 12:05 AM ×

3 jam je da ramai ni..jenuh nak BW ni...hee~

Reply
avatar
PeRmAtA bIrU
admin
August 2, 2011 at 12:16 AM ×

hahahah... tia tak suka biar blog kosong kotkan???.. 3 jam pon wat segmen.. huhu..:)saya dah serbu semua blog... heheheh
terima kasih tia...

Reply
avatar
hira
admin
August 2, 2011 at 5:56 AM ×

akak, saya blogwalking malam nanti. lepas habis kerja. hoho

Reply
avatar
August 2, 2011 at 7:29 AM ×

haizzz..rugi2..tak sempat join sbb baru dpt online harini huhu

Reply
avatar
Cik Wunny
admin
August 11, 2011 at 2:49 PM ×

baru je selesai terjah semua blogger yang join segmen tia ni..=)

Reply
avatar