Bagaimana Kamu Sanggup, Sedang Aku Tidak?

Assalamualaikum ..

Ukhtiku sayang...

Maaf kerana tidak MENGUNDI foto-fotomu. Ketahuilah, aku tidak rela MEMUJI mu untuk keduniaan. Sesungguhnya, KECANTIKKAN yang dimiliki bukan untuk DIPUJA/DI-LIKE-LIKE :)


Macamana kamu sanggup membiarkan kecantikkan dan wajah kamu ditatap habis-habisan oleh orang tidak kamu kenali?


Peringatan kita bersama...
Sekian...

Previous
Next Post »

21 comments

Click here for comments
August 5, 2011 at 12:31 PM ×

wuwuwuwuw
banyak jumpe kat belog nih..hehehee

Reply
avatar
EYFAalias
admin
August 5, 2011 at 12:34 PM ×

ini mesti kes org hantar event suh like2 byk sgt.

Reply
avatar
August 5, 2011 at 12:37 PM ×

wow sangat berisi entry neh! huhu peringatan bersama.

Reply
avatar
Tea Dno
admin
August 5, 2011 at 12:40 PM ×

ye, betul lah tu. plus plus. bosan. haishh.

Reply
avatar
August 5, 2011 at 12:40 PM ×

betul tu..gmbr kita, biar kita je yang simpan..

Reply
avatar
aiman
admin
August 5, 2011 at 1:01 PM ×

jangan bersubahat.

Reply
avatar
August 5, 2011 at 1:13 PM ×

peringatan buat sis jugak...

Reply
avatar
August 5, 2011 at 1:34 PM ×

kalo like gmbr baby cmne? hihi.. pelik np org suh like gambar2 dorang tu... the beauty only for husband to see, not the world :)

Reply
avatar
August 5, 2011 at 1:52 PM ×

peringatan yang sangat bagus tia..:)

Reply
avatar
Nurnajwa
admin
August 5, 2011 at 1:56 PM ×

Ahahaha, bgus nih :D

Reply
avatar
CikMiMiey
admin
August 5, 2011 at 2:17 PM ×

mg banyak nih ter jumpa kat belog even fb , paling betol kbyakkan pompuan la kan . huhuuu :)

Reply
avatar
nadia
admin
August 5, 2011 at 2:32 PM ×

wow.. tak terkata.. entri pendek dan pedas..

Reply
avatar
August 5, 2011 at 3:15 PM ×

i like..kena tegur awal2 drpd melarat~~
^___^

Reply
avatar
August 5, 2011 at 5:35 PM ×

kecantikan bkn utk dipamer dan dipuja tanpa sebab huhu

kdg2 dpt invition event kat FB yg minta tlg like pic dorang, sabo je la hehe

Reply
avatar
alif haris
admin
August 8, 2011 at 3:25 AM ×

ni mesti kes kt fb kan .. huhu

Reply
avatar