Gara-gara SMS Lucah !!

Assalamualaikum. Ibu seperti biasa suka membelek-belek handphone ayah. (Well hello, my mother bukan queen control okey) Tapi sekali tu bila ibu belek handphone ayah, ada sesuatu yang buat ibu terkejut. Ada satu SMS ibu baca duduk dalam inbox di handphone ayah.

"Hai, saya Zeti. Saya sedang beraksi di ranjang sekarang ini. Ingin tengok aksi menghairahkan daripada saya ? Mahu saya menemani anda semalaman ? Nak videoklip saya ?reply mesej ini dengan menaip, blablablabla" credit to : semutsengal

Nasib baik ibu jenis yang tak main serang. Dan nasib baik jugak ibu ambil keputusan yang baik dengan memanggil Tia untuk tengok SMS tu. Kalau tak, boleh jadi salah faham kot. Tia pun bagitaulah ibu yang Tia pun selalu dapat SMS macam tu. Entah dari mana entah.

Tia peliklah, macamana depa boleh dapat number Tia lepas tu hantar yang bukan-bukan masuk dalam inbox??

Sekian..

Previous
Next Post »

41 Comments

Click here for Comments
cik najihah
admin
August 22, 2011 at 12:50 AM ×

fara slalu juga dapat sms ni..
sengal gile

Reply
avatar
August 22, 2011 at 1:05 AM ×

hahaha,

aku nak give me five dgn ayah kau boleh ?


kami serupa !



lalalalalalalalalal.

Reply
avatar
Luqeem™
admin
August 22, 2011 at 1:06 AM ×

kebanyakan diorng ni tekan je number tu. takpun diorang ada ambik num tu dr mana buku kat kedai telefon..

Reply
avatar
Freaky
admin
August 22, 2011 at 1:07 AM ×

haha pernah dapat gak.. skang dah kurang dan x dapat sangat .. mujur la ibu boleh fikir dulu

Reply
avatar
Bigdaddyz
admin
August 22, 2011 at 1:13 AM ×

sama jugalah ...naik pening di buatnya...hehe

Reply
avatar
gadis melayu
admin
August 22, 2011 at 1:14 AM ×

pernh dpt jugak.. peliknya semua dr nombor yg berlainan.. byk sgt..

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
August 22, 2011 at 1:17 AM ×

oo ada jugak ek sms mcm tu..tk penah dpt lg...

Reply
avatar
shatooman
admin
August 22, 2011 at 1:24 AM ×

mama sy pon pernah dapat msj mcm tu.."yang, gmbar kita ber2 dh diupload.kalu nk tgk..bla.bla..bla.." gelabah dia takut ayah baca nnt.. nasib baik dia trus tnya sy..no celaka mana yg hntar sms mcm tu.. ceh, iklan ni mmg btl2 celaka.. no kita tu mgkn dorang beli dr org dalam kt telco.. org telco ni bukan blh harap sgt..

Reply
avatar
August 22, 2011 at 1:31 AM ×

saye pun dpt mende yg same k. errrrr

Reply
avatar
AzatLazat
admin
August 22, 2011 at 1:48 AM ×

memang selalu dapat msg ni
macam dah takde keje lain je
:P

Reply
avatar
Syuxer
admin
August 22, 2011 at 1:51 AM ×

tu la pasal tetiba je kita boleh dapat sms ntah pe ntah..maybe dorang ambik no tepon kita kat mana2 dan pahtu men suka hati abah dia je send msg2 camtuh..

Reply
avatar
August 22, 2011 at 2:03 AM ×

tia,

apekah ini ?


http://www.screenr.com/ZMUs

Reply
avatar
Ezay Hadry
admin
August 22, 2011 at 2:07 AM ×

aha teruk, memang bahye mesej camtu
ni mesti keje telco tu, dorung ni jual numbor kite kat mcm2 la :(
kalau pihak bank pun cmtu, mmg akan dijual numbor....sedih kan tp itu la realiti :(

Reply
avatar
kotak bulat
admin
August 22, 2011 at 3:19 AM ×

abaikan je bnda2 mcm ni,. :)

Reply
avatar
Terbelog
admin
August 22, 2011 at 4:40 AM ×

byk dpt gak
buat bodo je hikhikhik

Reply
avatar
Apple Pearl
admin
August 22, 2011 at 4:57 AM ×

hehe..apple pun pnah jugak dapat sms2 mcm 2..ntah dari mana plak dorg dpt..main hentam je kot tkan2 nmber..hehe

Reply
avatar
Kancil 8349
admin
August 22, 2011 at 5:26 AM ×

Alhamdulillah, Mak kamu bijak mengawal kemarahannya dengan memanggil kamu..nasib juga kamu bagitau menerima mesej yang sama...Kancil sendiri pun terima mesej macam tu. Terus kancil delete..takut isteri salah faham...hehehe...mereka main pilih nombor sahaja tu...

Reply
avatar
iMBobo
admin
August 22, 2011 at 5:36 AM ×

tak sivik punye org yg buat kerja ni..bulan puasa pun dorg still hanta2 msg mcmtu ish3..

Reply
avatar
diyan
admin
August 22, 2011 at 5:43 AM ×

no yang 'bertuah' kot tia :P hihihi

Reply
avatar
H.J
admin
August 22, 2011 at 5:53 AM ×

haha..ayah tia reply ke tak mesej tu??

Reply
avatar
Farhan Hanif
admin
August 22, 2011 at 6:26 AM ×

selalu jugak dpt sms mcm ni....saya reply dgn makian kadang2...hahaha

Reply
avatar
fiq.
admin
August 22, 2011 at 7:21 AM ×

haha,,boleh mendatangkan fitnah ni kan tia,,,

naseb baik tia dah lama pakai phone,haha

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
August 22, 2011 at 8:13 AM ×

gelinya ayat..nak habiskan topup je tuh

Reply
avatar
August 22, 2011 at 8:20 AM ×

betul.. maybe diorang hantar secara random kot.. sekali kite reply msg tu. mau tolak kedit.. ampes

Reply
avatar
August 22, 2011 at 8:33 AM ×

betol tu..dah bnyak kali cik su dpt sms mcm tu..teruk betol..kalo dpt kt makcik2 yg tak tahu pape2 pasal sms tak ke haru biru jdnya..

Reply
avatar
asamasin
admin
August 22, 2011 at 9:21 AM ×

hahaha..biase la tuh tia..mmg salu dpt cmtuh gk.. :D

Reply
avatar
hira
admin
August 22, 2011 at 9:21 AM ×

hahaha :D masalah betul mesej tu. tak ada kerja lain agaknya~

Reply
avatar
syaz@rozelt
admin
August 22, 2011 at 9:25 AM ×

naseb baek mak tia x mengamukk..hihi..sape je la yg suka hanta sms pelk2 mcm tu kn?

Reply
avatar
::Cik Pija::
admin
August 22, 2011 at 9:38 AM ×

selalu je dpt mesej mcm tu. dari no bese pulak tu. nak je serang sape yg pandai2 hantar tu. tak senonoh laaa haishhh!

Reply
avatar
August 22, 2011 at 10:25 AM ×

kite pun slalu dpt kot...hooho

Reply
avatar
miezah
admin
August 22, 2011 at 10:39 AM ×

miezah ismail pun sama ..
slalu dpt ..
phone ayh pun sama ..
naseb baek ayh xpenah buka msge ..
mak pun sama ..
jarang tgk phne ayh ..

Reply
avatar
August 22, 2011 at 10:56 AM ×

uih lama x ke mari dah berubah kaler template tia..nice kaler baru ni..sejok mata mandang..

akak pon salu pt sms gitu tia..

Reply
avatar
August 22, 2011 at 11:32 AM ×

selalu jek dapat, bosan dah. haha

Reply
avatar
farah hanim
admin
August 22, 2011 at 11:51 AM ×

bikin hot je kalo dpt sms cmtu
ish2^^

Reply
avatar
August 22, 2011 at 11:59 AM ×

selalu sangat kot dapat. mak kite takde ah nak serang-serang sebab dia pon selalu dapat. huhu.

Reply
avatar
August 22, 2011 at 1:34 PM ×

fyqa byk kali dpt msg cmni mmg benci betul

Reply
avatar
Cik Gee
admin
August 22, 2011 at 2:24 PM ×

agaknya telefon dah kena hack skang... huhu..

Reply
avatar
BeloG MTT
admin
August 22, 2011 at 2:27 PM ×

MTT pon selalu dapat.. Nak berbalas sms marah pon tak guna.. Tapi normally MTT dapat daripada no yang sama..Pernah sekali tu reply balik,

"Sila hentikan segala msg mengarut ke no ini Encik (Nama Penuh tuan no) sebelum saya buat laporan polis.."

Terus tak hantar msg apa apa dah lepas tu..Huh !

Sebab munasabah ada ramai geng kerja telecommunication company jadinya sangat mudah di kesan ! Hehe

Reply
avatar
Tea Dno
admin
August 22, 2011 at 4:04 PM ×

banyak kali dah dapat.. kitorang 1 family memang ignore je mesej camni.. hampeh je.. huhu..

Reply
avatar
August 22, 2011 at 5:50 PM ×

saya pun selalu dpt mesej2 spam mcm tu..haiihhh kdg2 heran jugk dr mana dorg dpt number kita kan..musykil

Reply
avatar
August 23, 2011 at 10:42 AM ×

selalu jugak dapat..huhu..sibuk jer kan

Reply
avatar