Monday, August 22, 2011

Gara-gara SMS Lucah !!

Assalamualaikum. Ibu seperti biasa suka membelek-belek handphone ayah. (Well hello, my mother bukan queen control okey) Tapi sekali tu bila ... thumbnail 1 summary
Assalamualaikum. Ibu seperti biasa suka membelek-belek handphone ayah. (Well hello, my mother bukan queen control okey) Tapi sekali tu bila ibu belek handphone ayah, ada sesuatu yang buat ibu terkejut. Ada satu SMS ibu baca duduk dalam inbox di handphone ayah.

"Hai, saya Zeti. Saya sedang beraksi di ranjang sekarang ini. Ingin tengok aksi menghairahkan daripada saya ? Mahu saya menemani anda semalaman ? Nak videoklip saya ?reply mesej ini dengan menaip, blablablabla" credit to : semutsengal

Nasib baik ibu jenis yang tak main serang. Dan nasib baik jugak ibu ambil keputusan yang baik dengan memanggil Tia untuk tengok SMS tu. Kalau tak, boleh jadi salah faham kot. Tia pun bagitaulah ibu yang Tia pun selalu dapat SMS macam tu. Entah dari mana entah.

Tia peliklah, macamana depa boleh dapat number Tia lepas tu hantar yang bukan-bukan masuk dalam inbox??

Sekian..

41 comments

  1. fara slalu juga dapat sms ni..
    sengal gile

    ReplyDelete
  2. hahaha,

    aku nak give me five dgn ayah kau boleh ?


    kami serupa !



    lalalalalalalalalal.

    ReplyDelete
  3. kebanyakan diorng ni tekan je number tu. takpun diorang ada ambik num tu dr mana buku kat kedai telefon..

    ReplyDelete
  4. haha pernah dapat gak.. skang dah kurang dan x dapat sangat .. mujur la ibu boleh fikir dulu

    ReplyDelete
  5. sama jugalah ...naik pening di buatnya...hehe

    ReplyDelete
  6. pernh dpt jugak.. peliknya semua dr nombor yg berlainan.. byk sgt..

    ReplyDelete
  7. oo ada jugak ek sms mcm tu..tk penah dpt lg...

    ReplyDelete
  8. mama sy pon pernah dapat msj mcm tu.."yang, gmbar kita ber2 dh diupload.kalu nk tgk..bla.bla..bla.." gelabah dia takut ayah baca nnt.. nasib baik dia trus tnya sy..no celaka mana yg hntar sms mcm tu.. ceh, iklan ni mmg btl2 celaka.. no kita tu mgkn dorang beli dr org dalam kt telco.. org telco ni bukan blh harap sgt..

    ReplyDelete
  9. saye pun dpt mende yg same k. errrrr

    ReplyDelete
  10. memang selalu dapat msg ni
    macam dah takde keje lain je
    :P

    ReplyDelete
  11. tu la pasal tetiba je kita boleh dapat sms ntah pe ntah..maybe dorang ambik no tepon kita kat mana2 dan pahtu men suka hati abah dia je send msg2 camtuh..

    ReplyDelete
  12. tia,

    apekah ini ?


    http://www.screenr.com/ZMUs

    ReplyDelete
  13. aha teruk, memang bahye mesej camtu
    ni mesti keje telco tu, dorung ni jual numbor kite kat mcm2 la :(
    kalau pihak bank pun cmtu, mmg akan dijual numbor....sedih kan tp itu la realiti :(

    ReplyDelete
  14. byk dpt gak
    buat bodo je hikhikhik

    ReplyDelete
  15. hehe..apple pun pnah jugak dapat sms2 mcm 2..ntah dari mana plak dorg dpt..main hentam je kot tkan2 nmber..hehe

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, Mak kamu bijak mengawal kemarahannya dengan memanggil kamu..nasib juga kamu bagitau menerima mesej yang sama...Kancil sendiri pun terima mesej macam tu. Terus kancil delete..takut isteri salah faham...hehehe...mereka main pilih nombor sahaja tu...

    ReplyDelete
  17. tak sivik punye org yg buat kerja ni..bulan puasa pun dorg still hanta2 msg mcmtu ish3..

    ReplyDelete
  18. no yang 'bertuah' kot tia :P hihihi

    ReplyDelete
  19. haha..ayah tia reply ke tak mesej tu??

    ReplyDelete
  20. selalu jugak dpt sms mcm ni....saya reply dgn makian kadang2...hahaha

    ReplyDelete
  21. haha,,boleh mendatangkan fitnah ni kan tia,,,

    naseb baik tia dah lama pakai phone,haha

    ReplyDelete
  22. gelinya ayat..nak habiskan topup je tuh

    ReplyDelete
  23. betul.. maybe diorang hantar secara random kot.. sekali kite reply msg tu. mau tolak kedit.. ampes

    ReplyDelete
  24. betol tu..dah bnyak kali cik su dpt sms mcm tu..teruk betol..kalo dpt kt makcik2 yg tak tahu pape2 pasal sms tak ke haru biru jdnya..

    ReplyDelete
  25. hahaha..biase la tuh tia..mmg salu dpt cmtuh gk.. :D

    ReplyDelete
  26. hahaha :D masalah betul mesej tu. tak ada kerja lain agaknya~

    ReplyDelete
  27. naseb baek mak tia x mengamukk..hihi..sape je la yg suka hanta sms pelk2 mcm tu kn?

    ReplyDelete
  28. selalu je dpt mesej mcm tu. dari no bese pulak tu. nak je serang sape yg pandai2 hantar tu. tak senonoh laaa haishhh!

    ReplyDelete
  29. miezah ismail pun sama ..
    slalu dpt ..
    phone ayh pun sama ..
    naseb baek ayh xpenah buka msge ..
    mak pun sama ..
    jarang tgk phne ayh ..

    ReplyDelete
  30. uih lama x ke mari dah berubah kaler template tia..nice kaler baru ni..sejok mata mandang..

    akak pon salu pt sms gitu tia..

    ReplyDelete
  31. bikin hot je kalo dpt sms cmtu
    ish2^^

    ReplyDelete
  32. selalu sangat kot dapat. mak kite takde ah nak serang-serang sebab dia pon selalu dapat. huhu.

    ReplyDelete
  33. fyqa byk kali dpt msg cmni mmg benci betul

    ReplyDelete
  34. agaknya telefon dah kena hack skang... huhu..

    ReplyDelete
  35. MTT pon selalu dapat.. Nak berbalas sms marah pon tak guna.. Tapi normally MTT dapat daripada no yang sama..Pernah sekali tu reply balik,

    "Sila hentikan segala msg mengarut ke no ini Encik (Nama Penuh tuan no) sebelum saya buat laporan polis.."

    Terus tak hantar msg apa apa dah lepas tu..Huh !

    Sebab munasabah ada ramai geng kerja telecommunication company jadinya sangat mudah di kesan ! Hehe

    ReplyDelete
  36. banyak kali dah dapat.. kitorang 1 family memang ignore je mesej camni.. hampeh je.. huhu..

    ReplyDelete
  37. saya pun selalu dpt mesej2 spam mcm tu..haiihhh kdg2 heran jugk dr mana dorg dpt number kita kan..musykil

    ReplyDelete
  38. selalu jugak dapat..huhu..sibuk jer kan

    ReplyDelete