Ini Kisah Tia di Twitter

Assalamualaikum. Semalam sebelum line internet ditutup oleh jiran secara mengejut, Tia sempat buat satu akaun Twitter. Korang layan Twitter jugak tak? Entahlah, Tia baru nak berjinak-jinak dengan Twitter ni.

Apa yang Tia nampak dalam Twitter tu, artis je yang ramai. Tia agak artis memang suka main Twitter kot. Kenapa? Entahlah. Mungkin senang. Yelah, nak main Twitter tak payah guna laptop atau komputer bagai. Ada handphone canggih cukup.

Setakat ni Tia tengok Twitter tu agak memeningkan sikit sebab Tia tak tau macamana nak guna. Oh tidak! Adakah Tia ketinggalan? Tapi Twitter ni ada persamaan dengan blog iaitu FOLLOW MENG-FOLLOW.

Yee, Twitter pun guna follower okey. So, kepada korang-korang yang ada Twitter dan sudah berjaya menguasai Twitter ni sila-silalah bagi tunjuk ajar. Paling kurang pun jadilah follower Tia. Hahaa!

Picit butang ni kalau nak FOLLOW. Hahaa!

Korang sahur dengan apa tadi? Tadi sahur Tia berselera gila. Makan nasi goreng dengan keropok ikan kering. Alaa, yang popular dekat Terengganu tu. Sedap okey!

Sekian...

Previous
Next Post »

15 Comments

Click here for Comments
Farhan Hanif
admin
August 25, 2011 at 5:05 AM ×

pakai internet jiran ke? jiran tau x ni? =D

welcome to twitter...dah follow

Reply
avatar
cucu umie
admin
August 25, 2011 at 5:42 AM ×

ayie jrng pakai twitter walaupon ad twitter..heheeh

Reply
avatar
Kancil 8349
admin
August 25, 2011 at 5:51 AM ×

wah...buka akuan lain lagi...kalau kancil dah pening kepala...hehehe..cukuplah yang ini je

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
August 25, 2011 at 6:04 AM ×

ada akaun twitter..tapi tak aktif pon..hee~

Reply
avatar
shah
admin
August 25, 2011 at 8:06 AM ×

lame x lepak blog tia...heee...
shah pon ade twitter...follow la low spe2 yang nak...@89shah
^_^

Reply
avatar
yatie Awang
admin
August 25, 2011 at 8:36 AM ×

kakak pun ada, nanti akak follow

lagi satu, kakak tak pernah pulak dengar keropok ikan kering, kalau keropok keping adalah, konfius ni hahaha

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
August 25, 2011 at 9:32 AM ×

sy pun ada tweeter ni..tp lama dah tk bukak..

Reply
avatar
miezah
admin
August 25, 2011 at 9:57 AM ×

MiezahIsmaiL follow tia .. ;))

Reply
avatar
::Cik Pija::
admin
August 25, 2011 at 10:38 AM ×

done follow u tia. :) selamat bertweet2 :)

Reply
avatar
August 25, 2011 at 3:12 PM ×

takde twitter lagi..belum terbukak hati nak bukak akaun..hehe..

Reply
avatar
alif haris
admin
August 25, 2011 at 3:40 PM ×

hehe nk follow juga :)

Reply
avatar
August 26, 2011 at 2:41 AM ×

nnti sy follow Tia tau :)

tp sy ni jarang nk tweet2..sy more to blog hehe

Reply
avatar
August 26, 2011 at 12:52 PM ×

nak follow.nak follow..hehe

Reply
avatar
August 26, 2011 at 1:31 PM ×

saya pernah buat. tapi dah tutup. sebab tak minat. huhu.

Reply
avatar