PROMOSI : 3 Wide Shawl Printed for RM23

Assalamualaikum.

Ni nak buat promosi. Bagi sesiapa yang berminat dengan Wide Shawl yang bercorak ( printed ), sekarang ada buat promosi tau. Lebih kepada clearance stock. So, ingat nak jual murah lah. Lagipun, besok nak update stock baru. Excited!



Haa, jangan tak tahu. Promosi sekarang untuk Wide Shawl Printed, beli 3 helai dapat harga RM23. Kalau harga asal, RM10 sehelai tau. Dah jimat berapa tu? Kira sendiri.

Kalau ada yang nak borong pun, boleh. Nak tengok gambar-gambar, boleh tengok di instagram.



Kalau tak ada instagram, boleh tengok di facebook. Search aje Ini Kisah Tia. Tengok di bahagian album okey.

Ini antara Wide Shawl Printed yang masih tinggal. Kalau tak jelas, maaflah. Main printscreen aje. Kalau borong lebih dari 10 helai, harga lebih murah akan diberi.






Tu baru Wide Shawl Printed. Shawl Ruffle dan Bawal Ruffle pun ada. Tapi belum update lah. Kalau ada yang nak Wide Shawl Plain ( tak ada corak ), pun ada dijual. Cuma, tak ada harga promosi lah. RM10 sehelai.

Material : Cotton Viscose
Size : 1.8m x 0.9m
Price : RM23 for 3, Exclude Postage
Postage Fee : SM RM6, SS RM9

P jumpa S : yeeee, businesswomen wanna beeee :D
posted from Bloggeroid
Previous
Next Post »

2 Comments

Click here for Comments
Diana Rashid
admin
November 11, 2014 at 2:51 PM ×

akak nak la Tia..nanti akak jenguk ye..petang2 nanti.bagi anak tidur jap..

Reply
avatar
November 27, 2014 at 6:16 PM ×

Cantik2 la shawl ni... boleh la rewiew sini lepas ni .

Selamat berkenalan dari mommylina

Reply
avatar