Wide Shawl Serendah RM10

Assalamualaikum.

Hari ni aku nak sembang kencang pasal wide shawl dan beberapa jenis shawl dengan harga serendah RM10. Ada banyak pilihan yang boleh dipilih. Tapi maaflah, aku tak letak gambar-gambar wide shawl dekat sini. Biasalah, online guna handphone je.

Tapi kalau nak tengok apa je wide shawl yang ada, boleh check dekat fanpage di facebook search nama Ini Kisah Tia. Jangan lupa like ye :)

Selain tu, bagi yang ada instagram. Boleh follow dengan search nama wide.shawl.murah

Kalau berkesempatan, aku cuba upload dekat blog ni okey. Setakat ni lah dulu. Kata sembang kencang. Tapi macam sembang sepoi-sepoi bahasa je ni. Eh?

posted from Bloggeroid

Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
Diana Rashid
admin
November 4, 2014 at 4:18 PM ×

nanti akak follow IG tu ye..nak bw sat..:)akak memang tengah cari shawl..eh..kalau ke sini boleh pos ke??

Reply
avatar
Normi Nieza
admin
November 4, 2014 at 5:05 PM ×

singgah blog kita.Kita jual halfmoon bermanik serendah RM20.00

Reply
avatar
IK Tia
admin
November 5, 2014 at 10:26 AM ×

kak D, boleh pos mana-mana. Semenanjung Malaysia, RM6. Sabah Sarawak RM9 :)

Reply
avatar