Pati Minyak Wangi Murah dan Tahan Lama

Pati Minyak Wangi Tahan Lama dari Bandung | Bahaya betul lah weh kalau lama tak update blog ni. Sekali ko skip, berkali-kali ko akan skip sampailah blog ko mereput. Machiam iols nilah. Herherher. Sekarang, bila dah dapat update terus kematu otak nak buat ayat. Takpe takpe, sis coba.

Korang pernah dengar pasal pati minyak wangi dak? Ha, meh meh i nak cita ni.



Kenapa anda harus memiliki Pati Minyak Wangi ini?

✔ Perfume tanpa alkohol boleh digunakan tanpa was-was semasa mengerjakan solat.

✔ Tiada kesan sampingan kerana dirumus dari PATI semata-mata tanpa sebarang campuran minyak tiruan mahupun air yg boleh menyebabkan keharuman tidak kekal lama.

✔ Sesuai untuk smua golongan dan peringkat umur.

✔ Anda tidak perlu berbelanja ratusan ringgit untuk membeli perfume berjenama kerana anda boleh memilikinya dengan harga yang sangat mampu milik.

✔ Keharumannya yang tahan sepanjang hari membuatkan anda terasa lebih yakin.

So, apa tunggu lagi!! Cubalah utk mngetahui sendiri keharumannya. Hanya yg original dari kami. Gerenti puas hati.... ;)

Oh sebelum lupa. Pati minyak wangi ni terbang dari jauh tau. All the way from Bandung. Gile ngko jauh. Kalau yang pernah ke sana tahu lah kan pasal pati minyak wangi ni. Famous amous kot. P googel.

So sekarang tak payah lah korang nak pergi jauh-jauh sampai nun beribu batu hanya kerana pati minyak wangi yang mabeles ni k. Tak payah, tak payah!

What you all need to do is pilih je mana-mana wangian yang korang nak and do whatsapp sistur di 0138521382. Ada lebih 60 wangian. Iols pun dah nak pengsan hidu semuanya. 😂

Isian 5ml dengan harga RM10 sahaja! Jomlah berwangi di hari raya. Kalau rasa-rasa berminat, boleh order sekarang sebelum kehabisan stok. Tapi harga tu tak termasuk harga postage tau.

Pati Minyak Wangi yang Tahan Lama dari Bandung

1. Eskoda moon sparkle
2. Dkny apple blossom
3. Avril forbiden rose
4. Gucci flora
5. Modern muse
6. Lavios belle
7. Bombshell
8. Chanel chance
9. Britney fantasy
10. Anasui dream
11. Ck euphoria m
12. Invictus
13. Anna sui romantic
14. Pleasure
15. Guess seductive
16. Bulgari extreme
17. Juicy la viva
18. White musk
19. Moon flower
20. Mont blanc legend m
21. Miracle
22. Armani code
23. Poison hipnotic
24. Chanel blue
25. E.arden untold
26. Dior jadore
27. Dior addict
28. Vanilla
29. Tommy freedom
30. Dkny gold
31. J.lo still
32. Red jeans
33. Dandof cool water
34. Sianorina
35. Dunhill blue
36. Selena gomez
37. Hugo orange
38. Starwalk
39. Paris hillton
40. Bulgari rose
41. Paris hilton can-can
42. Love in paris
43. Poison midnight
44. Premier sour
45. La vie es belle
46. Hiden fantasy
47. Nina ricci apple
48. Armani diamond m
49. Dkny delicious
50. Chloe
51. J.lo glow
52. One million
53. Blueberry london
54. Tomy girl
55. J. Lo pink
56. Dkny fresh blossom
57. Nina rici rici rici
58. Tommy man
59. Escoda sexy
60. Dunhill press

Whatsapp 0138521382 untuk beli sekarang!
Previous
Next Post »

2 Comments

Click here for Comments
Yatie Owner
admin
June 16, 2017 at 11:31 PM ×

Wa. patutlah wangi mewangi tia. All the way from bandung ye 🙂❤️

Reply
avatar
Yatie Owner
admin
June 17, 2017 at 2:42 PM ×

tiaaaa..serius wangi yang tia bagi. tq tia ;D
me tak try lagi sehari pakai. isnin will pakai pergi kerja. hehe

Reply
avatar