Menangis bila shopping di Shopee

Bershopping di Shopee MY memang berbaloi lah korang. First time tau shopping dekat situ padahal benda ni dah lama gila. Adik i lagilah. Dia pun selalu shopping dekat sana. Baju, beg. I ni je yang lambat. Ciss

So, i shopping apa?

Okey, sebelum tu nak bagitau lah. I ni bukan kaki shopping sangat pun sebenarnya. Nak shopping pun kena tengok harga. Kalau yang berbaloi tu belilah. Tak berbaloi, bye bye. Tapi this time i rasa berbaloi gila. Plus, Andy dah kasi duit. Haruslah kita belanja untuk diri sendiri sekali sekala.



Taraaa. I shopping benda 4 ketul ni. Tapi benda yang i paling nak sangat tu concelear dari Maybelline. I ingin sangat sebab result dia best gilaa. Before this i ada makeup kawan untuk dinner. So i use this concelear untuk tutup parut jerawat dia. And yess! its work. Muka dia terus nampak flawless.

Start situ i dah mengidam nak benda ni. Baru-baru ni ada nampak jual dekat Gentingmas Mall. Harga RM21 ada sen sen. Masa tu poket bocor. So, pendam dulu hasrat nak memetik bunga di taman.

Sekali i tengok dekat website Shopee. Terus masuk cart uolsss. I dapat harga RM10 something kot. Tak fikir apa, terus grab. And rezeki sebab masa tu ada promo code. Diskaun 20% siap free postage untuk pembelian RM30 ke atas. Ko raseeee?



Haa, nampak tak betapa ke murahnye? Dengan hanya RM30, i dapat 4 barang free postage! Padahal i duduk Sabah lagi. Postage should be lah mahal kan. Thats why i jarang online shopping. Postage lagi mahal dari harga barang.

Now tengah tunggu barang sampai ler. Dalam minggu depan juga kot. Takpe as long as sampai ke tangan. Sis tazabar uols. fuh fuhhh

So, nanti barang dah sampai i cuba review barang-barang yang i dah beli tu k.

Kalau uols nak shopping situ juga, search aje 'lorealmy'. Promo code nya 'lorealnew'.

All the best! 😊
Newest
Previous
Next Post »

3 Comments

Click here for Comments
June 10, 2017 at 8:50 PM ×

mcm best je ni. esk kena usha usha la

Reply
avatar
June 11, 2017 at 3:26 PM ×

adui rambang mata memilih haha

Reply
avatar
raihanah
admin
June 18, 2017 at 7:34 AM ×

best la bab2 shopping ni

Reply
avatar