Aku menang Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest 2017


Lazada dah pun umumkan pemenang untuk Ramadhan Raya Blogger Contest. Aku eksaited gila weh sebab haritu ada hantar satu penyertaan. Kahkah. Satu je nokkk. Sebab busy gila gila sampai takde masa nak ikut 3 lagi penyertaan yang lain. Tu pun sempat ikut yang first week punya tema je. Resepi kegemaran masa iftar iaitu Resepi Puding Karamel Mudah.

Padahal dah bersemangat waja nak join full 4 minggu tu. Tapi, apakan daya kesibukan melanda sampai nak menjengah blog kejap pun tak dapat.

Since dapat hantar satu penyertaan je, aku pun rasa macam lemah semangat lah. Rasa macam tipis sangat peluang nak menang contest dari Lazada ni. Tapi bila ada yang share pemenang contest ni dalam group whatsapp Sabahan Blogger, aku tetiba jadi eksaited pula.

Dengan sekali imbas senarai nama pemenang tu, TAPP! aku nampak link blog aku ada dalam senarai tu. Hahhh??! Biar betul aku antara salah satu pemenangnya. Check balik betul-betul. Ha ah lah wehh. Aku menang. Rezeki, rezeki. Tak sangka betul aku.

Alhamdulillah. Bolehlah shopping dekat Lazada. First time kot menang Lazada punya contest :P

Previous
Next Post »

8 Comments

Click here for Comments
July 6, 2017 at 2:39 PM ×

tahniah...
https://umifuzy.blogspot.com/

Reply
avatar
E'in
admin
July 6, 2017 at 3:04 PM ×

tahniah.. rezeki tu..

selamat hari raya.. mintak maaf kalau ade salah silap.. :)

Reply
avatar
Jun Zie
admin
July 7, 2017 at 10:59 AM ×

alhamdulillah rezeki ! thniah babe !!! =D

Reply
avatar
Yatie Owner
admin
July 7, 2017 at 12:03 PM ×

syukur alhamdulillah, rezeki tia :)

Reply
avatar
NanyFadhly
admin
July 8, 2017 at 12:37 PM ×

Tahniah! Rajin join contest. Nany aritu nak join tak sempat ..sibuk ape ntah nye. Huhuhu...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
July 9, 2017 at 4:17 AM ×

Yeay! Tahniah Tia... Hihihi rezeki baby tu..

Reply
avatar