Berminat Buat Bisnes Topup Sendiri?

Assalamualaikum.

Sebenarnya, ini bukan kali pertama buat bisnes topup. Sebelum ni ada juga daftar tapi tak bertahan lama. Bukan kena tipu. Tapi kalah dengan nafsu makan topup sendiri. HAHA -_- Last-last, rugi je. Bukan habis kena jual, habis pakai sendiri.

Sekarang daftar lagi. InsyaAllah, kena lebih tegas kali ni. Nak pakai sendiri, kena bayar juga! Tak boleh ambil free. Nanti modal ke mana, untung ke mana.

Terdetik nak buat bisnes jual topup sebab tinggal dekat hostel. Faham-fahamlah kan kalau hidup sebagai pelajar ni. Bukan makan nasi, makan topup. Okey, cakap diri sendiri lagi. -_-"

Lagipun, memikirkan kehidupan yang jauh dari keluarga membuatkan diri ingin berdikari cari duit poket sendiri. Kata ambil Diploma Pengajian Perniagaan kan?

Berbekalkan modal yang sedikit, alhamdulillah. Bolehlah nampak keuntungannya. Bayar yuran RM30, dapat modal percuma RM10. Ambil pakej Agen Biasa dulu. Nanti dah agak stabil, boleh upgrade jadi Master Agen. Tambah RM15 je.

Kalau berminat, boleh mendaftar di eazyprepaid. Kalau tak berminat, tapi nak tengok-tengok je dulu pun boleh. Bacalah info-info yang disediakan. Pergi aje eazyprepaid ni.

Sekarang masih PROMOSI. Bila-bila masa boleh tamat. Selagi masih ada masa ni, daftarlah untuk yang memang berminat nak buat bisnes topup sendiri dengan harga promosi yang rendah. Untuk pakej Agen Biasa, sekarang promosi cuma RM30 + Modal Percuma RM10. Kalau harga asal, RM50 tak ada modal percuma.

Jom berdaftar di EAZYPREPAID atau klik je di bawah.Previous
Next Post »