Tak Terkejar Tia

Assalamualaikum ..

Mintak ampunnnn. Seharian Tia tak dapat balas jejak korang. Jejak korang dah tinggal kat blog Tia, Tia je tak dapat nak jejak balik. Huhuh! Yelah, baby sitter. Baby tak reti nak duduk diam. Hahaa!

Dengan tu Tia ingat nak buat satu caralah. Tia tau ada yang selalu jengah blog Tia ni baca entri kan. Tapi disebabkan kekangan masa, tak dapat Tia nak terjah satu-satu. So, siapa-siapa yang nak exchange bloglist dengan Tia, tinggalkan komen ye.

Korang masukkan blog Tia dalam bloglist korang (nanti Tia check), Tia pun akan masukkan blog korang dalam bloglist Tia. Senang sikit kita saling terjah menerjah. Kot-kot bila dah lama boleh masuk dalam bloglist "Musuh" Ketat Tia tu. Bhahahaa..

Oh! Sesi blogwalking kita teruskan ye. Ingat, Follow dan Komen. Yang baru singgah blog Tia tak tahu apa-apa, boleh mai KLIK noh..

Previous
Next Post »

26 Comments

Click here for Comments
Anonymous
admin
July 4, 2011 at 10:01 PM ×

rileks.. wat 1-1.. hehe.. ^^

Reply
avatar
Akunyer
admin
July 4, 2011 at 10:05 PM ×

Ticer tetap jadi "musuh" ketat Tia kan.. ahaks!!

Reply
avatar
.
admin
July 4, 2011 at 10:20 PM ×

err , apakah ?

Reply
avatar
K
admin
July 4, 2011 at 10:35 PM ×

hehe, takpe. tahu tia babysitter, check kat entri santai petang #2 :P

Reply
avatar
arituarini
admin
July 4, 2011 at 10:40 PM ×

jgn tekejar2 nnt penat..kih kih kih..

Reply
avatar
arituarini
admin
July 4, 2011 at 10:41 PM ×

ye ke tia nak singah ni..mcm sibuk je selalu..mklumlah da popular..kih kih kih..

http://arituarini.blogspot.com/

Reply
avatar
July 4, 2011 at 11:06 PM ×

insyaAllah akan diterjah jap je lagi hehehe :D
sma la,hari ni pn sibuk seharian

Reply
avatar
July 4, 2011 at 11:06 PM ×

xpe, nnti ada msa, jln2 lah k :)

Reply
avatar
syuxer
admin
July 4, 2011 at 11:13 PM ×

pentingkan urusan yang lebih penting dulu..:)..

emm nak exchange link gakla..:)

syuk dah letak tia kat exchange link #1

http://syuxermelankolia.blogspot.com/

Reply
avatar
July 4, 2011 at 11:13 PM ×

fuh terasa kemengahannya di situ..=P

Reply
avatar
Damn Nations
admin
July 4, 2011 at 11:19 PM ×

hehe mari2 kita terjah ;)

Reply
avatar
Tok Jabit
admin
July 4, 2011 at 11:29 PM ×

Salam .. saya join:

http://www.hasrulhassan.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html

Reply
avatar
July 4, 2011 at 11:38 PM ×

jalan slow2.jangan lari! :D

Reply
avatar
Rean
admin
July 5, 2011 at 12:17 AM ×

jom lari sama :)

Reply
avatar
Abu Huzaifah
admin
July 5, 2011 at 12:20 AM ×

kmu dah ada dlm bloglist sy.. exchange ..orait tak.. :)..

http://thisisguitarburok.blogspot.com/

Reply
avatar
July 5, 2011 at 12:52 AM ×

wahh, kena jejalan nie .

Reply
avatar
Unknown
admin
July 5, 2011 at 12:59 AM ×

cool
one per one ye...
hehe

Reply
avatar
July 5, 2011 at 1:19 AM ×

wah...
makin fofular la hang tia...^^

Reply
avatar
July 5, 2011 at 12:47 PM ×

dah selesai memfollow semua senarai ni..yeah :)

Reply
avatar
Unknown
admin
July 5, 2011 at 1:19 PM ×

as salam..
takpe. perlahan2. jangan paksa diri ;)

pakcik pun berkenan juga. tapi nanti tia boleh jadi serabut tengok link2 ber update. hehe

Reply
avatar
July 5, 2011 at 1:47 PM ×

ok nk exchange gak ...

http://hatikubaik.blogspot.com/

Reply
avatar
Wanie
admin
July 5, 2011 at 2:28 PM ×

Tia nak join masuk dalam list musuh ketat leh?hehe

ni link wanie..

http://firdanilovestory.blogspot.com/

wanie letak kat awek cun k ^^

Reply
avatar
Munn Jaafar
admin
July 5, 2011 at 4:13 PM ×

tia tak suruh pun dah lama munna buat....^^

Reply
avatar
myzziema
admin
July 6, 2011 at 2:21 AM ×

heee~ kita dah penah exchange bloglist dulu kan? ;)

Reply
avatar
iPai
admin
July 6, 2011 at 7:37 AM ×

akan datang dan buat onar dalam blog itew .. uhuhuh

Reply
avatar