Widget Followers Dah Ada! Tapi...

Assalamualaikum ..


Akhirnya kembali ke pangkuan jugak widget followers tu kan. Oh! Rasa kehilangan sekejap sebelum ni. Hahaa! Yee laa, kehilangan followers yang nak follow tapi widget follow takde.

Dah, dah. Widget followers tu kan dah balik. Tapi kan, tapi kan. Korang perasan tak widget followers tu dah lain rupanya. Tak perasan? Ala, tengok button jela. Depa tuko kaler biru.

Cun gak kan! Hahaa. Okeylah, ini entri ringan untuk pagi ni.

Sekian...
Previous
Next Post »

27 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
July 12, 2011 at 8:41 AM ×

sertai tapak ini wkakaka nak kena tukar nama lepas ni..tia tapak kaki bro xixixi

Reply
avatar
July 12, 2011 at 8:41 AM ×

haah perasaan. dah macam wordpress. :P

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
July 12, 2011 at 8:44 AM ×

hehe... OK la tu Tia... kang widget tu merajuk lagi baru tau...(^^,)

Reply
avatar
adan
admin
July 12, 2011 at 9:02 AM ×

aku tak risau sgt pasal widget tu sbb yakin dia akan datang balik.. tp mmg dah berubah kaler biru.. klu a kaler merah kan best.. ahaha

Reply
avatar
July 12, 2011 at 9:04 AM ×

nasib baik ade balik ...tapi rindu yang lama ...hihi ..yang ni pjg nmpk ...tp xpe lh ..jnji ada ..:)

Reply
avatar
fana
admin
July 12, 2011 at 9:22 AM ×

fana pon perasan..
lau dlu gune follower, skrg dh tukar
jadi join this site plak..

Reply
avatar
Rina Rahamat
admin
July 12, 2011 at 9:29 AM ×

ah perasan gak dah lain..tp widget akak x hilang plak sbb dah letak kat tepi..dulu letak kat atas asyik ilang je..

Tia..kalau baca entri akak hari ni tolong kasik pandangan boleh/kalau ada codingnya lg bagus..

Reply
avatar
July 12, 2011 at 9:30 AM ×

tu ar dah ar pergi tanpa berita..
nasib kembali dgn ceria...
hahahahaha

Reply
avatar
kotak bulat
admin
July 12, 2011 at 9:38 AM ×

xmo yg ni... nk yg lme gak... :p

Reply
avatar
RHI
admin
July 12, 2011 at 9:54 AM ×

ia lah, boleh diteriman tu, cantik gak...

Reply
avatar
Gadis Kecil
admin
July 12, 2011 at 10:11 AM ×

cun gak uh !

suka biru tapi bukan Blue....wee ~

Reply
avatar
azeemazain
admin
July 12, 2011 at 10:21 AM ×

ha`ah kak tia,..patut La sehari dua niey tergendala sebentar aktiviti mefollow org,..ehehe..gud morning sunshine kak tia=)

Reply
avatar
July 12, 2011 at 10:26 AM ×

A'ah ler derrr....
Baru pasan... Huhuhuhu.....
Sume orang tukar jadi join this site..
Huhuhu...

Reply
avatar
Akunyer
admin
July 12, 2011 at 10:36 AM ×

ha'ah blue in colour... nak hijau... haha...

Reply
avatar
Akunyer
admin
July 12, 2011 at 10:36 AM ×

ha'ah blue in colour... nak hijau... haha...

Reply
avatar
Unknown
admin
July 12, 2011 at 10:48 AM ×

yup! betul! hehe~
memang dah canggih! dan pakcik rasa makin berat lak. maka pakcik pun buat button sendiri! wow! loading lagi cepat!!!

haha~ tak caya, boleh tengok button pakcik. ekeke~

oh ya! pasal JQuerry yang semalam tu, buakn untuk gambar. kesemua widge boleh diletakkan dengan fungsi JQuerry ni.

header pun, boleh guna ni. termasuk yang falash header. ringan dan tak membebankan ;)

pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
tia perlu tahu,penyakit arthritis boleh berlaku pada blogger.Maka..


Ikhtiarkan cara Mengubatinya Guna Surah. Insya'Allah mujarab.


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Reply
avatar
syiela
admin
July 12, 2011 at 11:34 AM ×

ha.. baru perasan :)

Reply
avatar
Unknown
admin
July 12, 2011 at 11:41 AM ×

Ingatkan, colour biru tu berlaku pada my blog sahaja,

Kepada semua rupanya..

:)

Reply
avatar
najihahfara
admin
July 12, 2011 at 12:10 PM ×

aah da lain.patutla hilang berhari2

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
July 12, 2011 at 12:38 PM ×

hik2 memang nampak style yang ini

Reply
avatar
myzziema
admin
July 12, 2011 at 12:38 PM ×

haha tau takpe. dah lain. tapi rasanya widget kali ni lagi memudahkan orang untuk follow ;)

Reply
avatar
Abu Huzaifah
admin
July 12, 2011 at 1:33 PM ×

hOhO.. tau xpe... sudah biru ler... :)

Reply
avatar
Unknown
admin
July 12, 2011 at 2:13 PM ×

makin cantik dah....


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/inilah-kebenaran-mengenai-bersih-di.html

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 12, 2011 at 4:10 PM ×

adakah ia secara kebetulan? coz gee pon tukar theme blog kpd biru pagi tadi.. huahahaha.. ^^

Reply
avatar
anez zamri
admin
July 12, 2011 at 4:38 PM ×

betul dah lain.. :D

Reply
avatar
July 12, 2011 at 10:09 PM ×

ye la bru perasan....

patut lasblum nie nk follow tp xleh...ingat kes internet lembap..

Reply
avatar