Korang Dah Tau? Ke Tia Sorang Je?

Assalamualaikum ..

Adeh! Baru Tia dapat online. Kelmarin petang tak boleh masuk dashboard, bila malam line internet pulak mengada-ngada macam mintak penampo.

Kelmarin Tia sempat baca post si Freaky pasal "Blogspot Upgrade". Hari tu kata dah upgrade. Lepas tu tadi sempat baca post si Freaky lagi pasal blog dia kena removed!

Cuak Tia. Sebelum Freaky, si Gary kena dulu. Woah! Anytime aje turn Tia. Cuak, cuak, cuakkk! Kalau blog kena removed camne nak beli domain baru.. Grr~

Eh, tapi blogspot memang dah upgrade kan. Kelmarin baru Tia perasan. Korang dah tau tak? Ke Tia sorang yang baru tau? Err~ Tadi Tia sempat printscreen dua helai. Hahaa!


Ini Home


Ini Dashboard


Serba serbi warna oren. Kalau tak jelas, korang klik je gambo tu okey! Boleh tahan best jugak. Tapi tulah. Berat semacam. Lagi selesa guna yang lama aje.

Terima kasih sudi singgah blog dan baca entri Tia..
Sekian...
Previous
Next Post »

18 Comments

Click here for Comments
Ezad Skytech
admin
July 1, 2011 at 8:14 AM ×

mungkin belum semua kot da upgrade macam tia punye... hee~

Reply
avatar
sue
admin
July 1, 2011 at 8:18 AM ×

aiyoo tak tau plak

Reply
avatar
July 1, 2011 at 8:20 AM ×

zaty still y lma gi.. huk4..

Reply
avatar
arituarini
admin
July 1, 2011 at 8:52 AM ×

aikk tk tau lak..sy nye cam biasa je...tia jgn cuak2 sgt bha...kih kih kih

Reply
avatar
ct kektus
admin
July 1, 2011 at 9:05 AM ×

tak de pon yg kaler2 oren tu, mgkin lambat lagi kot.

tak pon insan bertuah je yg di upgrade. hehehe

Reply
avatar
Lieyda Sabri
admin
July 1, 2011 at 9:54 AM ×

err kenpa lida xtau.tp blog lida still yg lme punye

Reply
avatar
Akunyer
admin
July 1, 2011 at 9:55 AM ×

yang lama masih...

Reply
avatar
Rina Rahamat
admin
July 1, 2011 at 10:14 AM ×

eh sy punya lama je..

Reply
avatar
anez zamri
admin
July 1, 2011 at 10:53 AM ×

anis punye pun lame ag..

Reply
avatar
Unknown
admin
July 1, 2011 at 11:10 AM ×

ape la tia niy hahaha..dah lama la ahmad perasan XD

Reply
avatar
July 1, 2011 at 12:18 PM ×

sama jek yang lama....

Reply
avatar
K
admin
July 1, 2011 at 12:21 PM ×

keroro punye still yang lame jek, hehe XD

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 1, 2011 at 12:26 PM ×

gee masih yg lame ag.. ^^

Reply
avatar
Tea Dno
admin
July 1, 2011 at 1:03 PM ×

best kalau cantek. benci kalau lembab.

Reply
avatar
Green Apple
admin
July 1, 2011 at 2:15 PM ×

tp hari ni buka blog... berat campur lembab... dah buang habis gambar2... pon berat lagi...

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
July 1, 2011 at 8:56 PM ×

tak upgrade pon sy punye...mane aci.. =(

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 2, 2011 at 1:01 PM ×

erkk! x tau pun.
mseh yg sma la..

Reply
avatar
Unknown
admin
July 3, 2011 at 7:57 PM ×

semua org pun boleh upgrade ke draft sebenarnya....
dah try tadi....
tapi taknak la tukar...
yg sekarang ni lagi simple....

Reply
avatar