Blogger Otai Pilihan Saya Adalah...

Assalamualaikum ..


Tia tau mesti ramai yang kenal tuan punya header kat atas ni kan. Apa? Tak kenal? Rugilah weh! Ticer Wann ni ramah orangnya. Kat mana-mana blog Tia pergi mesti ada komen dari Ticer ni.

Kalau korang nak tau, Ticer ni jugak seorang English Teacher okey! Jangan main-main. Hehee. Banyak sebab kenapa Tia pilih Ticer sebagai blogger otai Tia. Sayang Ticer ketat-ketat!

Entri-entri Ticer ni boleh tahan hebaknya! Cuma tulah, ada readmore. Mungkin sebab tu tak ramai yang datang terjah. Kalau Tia takpe, dah biasa. Hahaa! Kalau korang pun nak beramah mesra dengan Ticer, boleh klik header dia kat atas tu ye :)

Oh! Kalau nak tau ni adalah segmen dari salah seorang rakan blogger Tia. SYAZ! Dan, kalau korang nak join segmen ni. Boleh klik SINI laju-laju.. Heheh!

Tia sambung senaraikan peserta SEGMEN Tia boleh tak? Hahaaa! Alaa bolehlah.. Tak boleh? Nak jugak! grr :) Yelah, yelah. Next entri lah yeee. Hikss!

Weh! Ada lagi. Adehh. Kejap lah korang. Hahaa! Macamni, Tia nak buat tawaran sikit. Tia kan ada buat bisnes edit belog. Tapi Gary dah cadangkan nak cari beberapa orang mangsa dulu sebagai tester (mwahahaaa).

Maksudnya, Tia akan edit blog tu secara PERCUMA! Contoh blog yang Tia dah edit adalah INI dan INI. Tengoklah! Kalau nak, korang cuma kena alert aje. Bila-bila masa Tia akan minta seorang untuk tinggalkan komen minta diedit blognya.

Blogger pertama yang membuat tempahan, dialah yang dapat. Faham tak? Tak faham? *Lempang* bukan lempeng. Harharharr!

Gelabah aje Tia ni kan. Dulik hape. Sekian...:hahaha:(
Previous
Next Post »

29 Comments

Click here for Comments
Anonymous
admin
July 6, 2011 at 10:06 PM ×

ticer wan memang ramah! hehe!

Reply
avatar
FADZ
admin
July 6, 2011 at 10:24 PM ×

ptotla blogger otai pilihan ticer wan rupenyer tia edit eh?? haha =p
wah, pandai edit blog eh??wa tabik sama lu..ckin pun x pandai nak edit2 blog nih..haha..btw nak byr camner??

Reply
avatar
RHI
admin
July 6, 2011 at 10:37 PM ×

ooo...ticer wan, siapa tak kenal

Reply
avatar
Unknown
admin
July 6, 2011 at 10:38 PM ×

betul2 ticer wan memang peramah :D

Reply
avatar
K
admin
July 6, 2011 at 10:39 PM ×

hehe, tak kenal :P

Reply
avatar
Jahirah
admin
July 6, 2011 at 11:07 PM ×

rugi taw xterjah ticer...huhuu

Reply
avatar
iPai
admin
July 6, 2011 at 11:13 PM ×

saya kenal ticer !!!

Reply
avatar
myzziema
admin
July 6, 2011 at 11:35 PM ×

yeah ziema pun kenal dgn ticer wan :D selalu datang komen kat blog ziema. ada potensi nak jadi blogger maju tak lama lagi. weee~

p/s : kak tia, ziema tak kisah psl bloglist tu. don't worry :D

Reply
avatar
amna
admin
July 6, 2011 at 11:53 PM ×

akan bw kemudian ke blog tceh ni ^^ terima kasih Tia hehe :) tia pun ramah juge ^^

Reply
avatar
adan
admin
July 7, 2011 at 12:13 AM ×

ayat last buat aku gelak.. lempang bukan lempeng.. ahaha

Reply
avatar
July 7, 2011 at 12:29 AM ×

ak biase gak skodeng blog dia...^^

Reply
avatar
syuxer
admin
July 7, 2011 at 12:56 AM ×

ticer memang otai..:)

Reply
avatar
SYAF
admin
July 7, 2011 at 3:09 AM ×

SAlam KeNal... :)

Reply
avatar
Akunyer
admin
July 7, 2011 at 5:44 AM ×

wuuu rabak mata menangis berbaldi-baldi sbab terharu tahap tak tau nak habaq... huhuhu..mekaseh Tia... sayang Tia ketat-ketat.. T ticer buang readmore tu okeh? Mr.ABC pun komplen pasal readmore tapi Ticer wat bodo je.. hoho...

Mekaseh Tia.. dah la tolong edit blog..tolong buatkan header... tolong pilih sebagai blogger otai.. cewah :)

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 7, 2011 at 5:54 AM ×

Yeaaah, kenal sangat dengan Ticer Wan ni.. Seorang ticer yang garang pada student tapi mesra pada blogger.. Hahaha.. Memandai je Tira buat andaian.. :p

Reply
avatar
ct kektus
admin
July 7, 2011 at 8:03 AM ×

tia! kite punya banner dah boleh masuk,
rupanya kite salah amek kod. haha :D

Reply
avatar
Unknown
admin
July 7, 2011 at 9:13 AM ×

wahhh..akhirnya tia join jugak!hehe

syaz pon kenal jugak ticer wan tuuu..tp x tawu plak die english teacher..hihi

thanks sekali lg tia sebab sudi join..lap u la tia!

Reply
avatar
HAFIZAL
admin
July 7, 2011 at 10:05 AM ×

saya pun nak join lah

Reply
avatar
Rina Rahamat
admin
July 7, 2011 at 10:37 AM ×

oh ticer wan..kdg-kdg pegi gaks blog dia..

Reply
avatar
Acik
admin
July 7, 2011 at 11:19 AM ×

yes, nak tempah edit blog! :)

Reply
avatar
deeya
admin
July 7, 2011 at 12:28 PM ×

ticer wan yang baek hati !! ^__^

meh edit belog dya .. nak PERCUMA ! muahahaha ~

Reply
avatar
Noor Fatin
admin
July 7, 2011 at 12:58 PM ×

baru pertama kali kenal! hehe

Reply
avatar
misscha
admin
July 7, 2011 at 4:02 PM ×

hi tia...lama x komen kat blog tia...selalu jd silent reader..hehe...

arini rajin lak nk menaip...

x kenal maka x chenta....jom tgk blog ticer

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
July 7, 2011 at 9:10 PM ×

nak jugak diedit blog...tapi mesti tak dapat..tak online selalu..huhu...takleh nak peka la...

Reply
avatar
Unknown
admin
July 8, 2011 at 5:51 PM ×

as salam..
erk! ticer!
pakcik perlukan ticer!
haha~ lama tak speking kot? ngaaaa~

=p

erk. lewat, pakcik pun mahu blog kena edit. boleh lagi ke ni? haha~

by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Reply
avatar