Ada Ke Yang Respect Kalau Macam Ni?

Assalamualaikum ..

Tadi Tia blogwalking ke blog shuk. Dengan tujuan membalas jejak. Sambil membalas, belek-belek sikit entri dia. Oh! Menarik jugak entri dia yang the latest tu. Entri berupa soalan. Hasilnya, Tia dapat ni..

Anda adalah seorang yang akan menunduk kepala tapi hanya dalam keadaan yang tidak menjatuhkan maruah sendiri. Setiap kali selepas bergaduh dengan si dia, untuk mengelakkan suasana yang tegang, anda akan memberitahu si dia sebenarnya anda juga bersalah... Fuh ramai orang respect sesiapa yang macam ni ;)

Kahkahkah! Jangan jeles okey. Tapi, itulah salah satu ciri yang ada pada Tia. Kalau dua-dua keras kepala, tak tau bila sudahnya. Eh! Tapi ikut keadaan gak. Mana boleh semua kesalahan nak mengaku kan.

Haa, pergilah baca entri yang dekat blog si syuk tu. Kot-kot ada yang kena batang hidung sendiri kan.. BACA SINI

Di bawah ni pulak senarai mereka yang join "SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN". Jangan risau, korang follow aje blog dorang dan tinggalkan komen yang korang dah follow blog dia. Harap-harap lepas tu boleh jadi member. Wee~

Previous
Next Post »

40 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
July 5, 2011 at 12:44 AM ×

kedah tu watam tambahan je...
watak tak penting...
huhu

Reply
avatar
FADZ
admin
July 5, 2011 at 1:33 AM ×

salam tia, camna nak wat katon reply pada komen cam yang tia wat nih??comel la..hik

Reply
avatar
Unknown
admin
July 5, 2011 at 1:34 AM ×

ad 2 episod lg juvana :(

jom puasa bulan sya'ban
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/jom-puasa-bulan-syaban.html

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 5, 2011 at 1:45 AM ×

tak tgok pon juvana. dok kolej xde tv.. huhu..

Reply
avatar
Unknown
admin
July 5, 2011 at 1:51 AM ×

link kedua tu biar betul...
takut la....
boleh komen saya kembali?
(cuak kena hack)

Reply
avatar
July 5, 2011 at 1:59 AM ×

nk try jgk la test psikologi tu hehe


aaahhh..ada tgk juvana td..sedih aahh episod mggu ni huhu

Reply
avatar
K
admin
July 5, 2011 at 2:00 AM ×

juvana tu best ke?? hahaha

*pura-pura tak tahu*

Reply
avatar
Damn Nations
admin
July 5, 2011 at 2:18 AM ×

Juvana? huh?*berlakon x tau*... hehe tia jenis B yew~ huhu.... Shuk pon nak tanya soalan yg Nurasyiqin tanya tu.. tentang kartun tu... Kalau tia tak kisah la. sudi2 share.. (^_^)

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 5, 2011 at 2:58 AM ×

Repect hbisla kt org mcm Tia ;D

Ta tgk lak Juvana td --

Reply
avatar
Tea Dno
admin
July 5, 2011 at 3:04 AM ×

xtengok juvana lah. sobs.

Reply
avatar
Tea Dno
admin
July 5, 2011 at 3:04 AM ×

tapi kann. entry tu nampak menarik. okeh, nak p terjah. byebye tia. hiks.

*gedik

Reply
avatar
Akunyer
admin
July 5, 2011 at 6:45 AM ×

Tia..link kedua kena hack eh? apakah?

Reply
avatar
July 5, 2011 at 7:26 AM ×

sameeee!heee...baru nak follow ni, camat kenalan ! (name cam adik kite, atia, heee )

Reply
avatar
RHI
admin
July 5, 2011 at 8:22 AM ×

kakak tak pernah tengok citer tu...hehe

Reply
avatar
adan
admin
July 5, 2011 at 10:27 AM ×

aku dah terjah blog tu dan jawapan yg aku pilih D. Bila aku baca jawapan D,wallaweh mcm betul jugak owh.. ahaha..

Reply
avatar
anez zamri
admin
July 5, 2011 at 11:14 AM ×

best cite tu..dah nak abis dah kan..

Reply
avatar
July 5, 2011 at 11:17 AM ×

fa selalu mengalah in relationship. hehe

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 5, 2011 at 11:45 AM ×

tia sudah smkin jarang update. mgape? rindu pulak nak dgr budak ni membebel!

Reply
avatar
Unknown
admin
July 5, 2011 at 12:24 PM ×

huhu..sdey x sempat nak join segmen tia tu..hihi..

semalam skip tengok juvana cam mls plak nak tengok~

Reply
avatar
Unknown
admin
July 5, 2011 at 1:16 PM ×

as salam..
pakcik pun layan juvana..tapi yang donload punya la. malam biasanya baru balik kerja. letih dan terus tido. hehe

=)


cuba korang bayangkan kalau takde..apa akan jadi?

by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Reply
avatar
Wanie
admin
July 5, 2011 at 2:26 PM ×

err bagusnye ngaku salah lepas gaduh..hihihi
selalunye tak buat macam tu kot..
tunggu cool ulu baru say sorry :)

Reply
avatar
Noor Fatin
admin
July 5, 2011 at 3:31 PM ×

saya sellau mengalah jugak. hehe kdg2 rasa mcm makan hati tapi biar je la. hehe..

botak best! meh saya nak kawan dgn dia. eekeekkek

Reply
avatar
zaty
admin
July 5, 2011 at 3:41 PM ×

pntgnya sikap bertolak ansur. :)
juvana, daim akn bebas ke nanti ? tertanya2.haaha

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
July 5, 2011 at 4:27 PM ×

tgk juvana episod pertama je.. =D

Reply
avatar
mykhalis
admin
July 5, 2011 at 4:31 PM ×

tinggal 2 episod je lagik.. jahat pulak pengetua nie.. ishh

Reply
avatar
.
admin
July 5, 2011 at 5:06 PM ×

juvana ? hehe . tak tngok -.-

Reply
avatar
Aisyah Aina
admin
July 5, 2011 at 6:15 PM ×

tu la...juvana nak habis dah...cerita apa la pulak lepas ni....

Reply
avatar
Gary Asip
admin
July 5, 2011 at 7:24 PM ×

hahaha... padan muka botak... hehe..
apesal x der update ari ni?...

Reply
avatar
ct kektus
admin
July 5, 2011 at 8:30 PM ×

semua skali 13 episod kalau tak silap.

baguslah botak dah sedar insaf. biar dia rasa sikit camne kena buli. :p

Reply
avatar
July 5, 2011 at 9:05 PM ×

akak tengok. suka daim. haha. (padahal sebenarnya macam suka botak je, duyai)

Reply
avatar
me
admin
July 5, 2011 at 9:50 PM ×

juvana nk abes daaa.huk3

Reply
avatar
Arpiiz
admin
July 5, 2011 at 11:54 PM ×

kita pun ada buat ujian tu..hehe

Reply
avatar
myzziema
admin
July 6, 2011 at 2:20 AM ×

episod latest haritu first time kot ziema tengok juvana. tak mengikuti sangat. heee.

Reply
avatar
iPai
admin
July 6, 2011 at 7:33 AM ×

sepatutnya macam tuh .. bila dah mula tegang, masing2 kene back off dan minta maaf .. dan berbincang dgn lebih waras .. ye tak ?

Reply
avatar
deeya
admin
July 6, 2011 at 12:12 PM ×

soklan kuiz nie utk org2 yg ade boipren je ker ?? kalau yang single tak leh jawab er . hehe ~

juvana da nak abes ?? jnganlah ! rindu botak T__T

Reply
avatar
cik sakdi
admin
July 6, 2011 at 12:35 PM ×

ah aku bukan cinderella nak orang pijak kepale aku senang2 je. hehe

*xtengok juvana. tngok ana lulu je. haha

Reply
avatar
Abu Huzaifah
admin
July 6, 2011 at 2:02 PM ×

owh.. shuk ?? pengomen tegar dlm blog sy... hikhik... bgus ayat dia..

juvana?? errr best (walaupun jrang tgk) =..="

Reply
avatar
July 7, 2011 at 1:34 PM ×

dah lama tak tgk cite juvana tu..time tgk tu nyampah je tgk botak..
-dah berjaya jalan2 dan memfollow senarai blog diatas...yeah :)

Reply
avatar