Siapa Belum Tidur? Meh Sini Meh Mucuk!

Assalamualaikum ..

Kahkahkahh! Tajuk entri mintak sepak je kan. Rilek ah. Malam-malam macam ni korang ada entri ke? Apa? Tak ada? Idea ke laut? Tak apa. Meh sini kita buat blogwalking. Boleh kasi excercise sikit blog kan.

Tia ada buat segmen "JOM FOLLOW DAN KOMEN". Penyertaan yang sangat melebihi weh! Ada lebih 80+ yang join. So, apa kesimpulannya? Yaa! Tak semua tak suka slogan "I Follow You, You Follow Me."

Bukan takat follow aje. Komen terus! Okey, penyertaan dah tutup. Lain kali Tia buat lagi hangpa join nah. Hahaa! Ini entri pertama promosi blog mereka yang sangat superb sporting. Check it out. Kuikuikuii :)

Previous
Next Post »

23 Comments

Click here for Comments
Firdaus Life
admin
July 4, 2011 at 1:35 AM ×

semua dah terjah dan folow :D

Reply
avatar
nona sani
admin
July 4, 2011 at 1:56 AM ×

ta tidor agii..
hehe..dh2...dh follow2 n komen2 rumen..
keh4~
tq ye tiiaa..
tia suke chat tak?
chat ngn blog..ne lg besy for u ??

semua eratkn silaturrahmi rite...~

Reply
avatar
arituarini
admin
July 4, 2011 at 2:11 AM ×

sy punya yg terkhir la tu..kih kih kih

Reply
avatar
K
admin
July 4, 2011 at 2:14 AM ×

nak tido dulu, esok baru terjah XD

hehe :P

Reply
avatar
Wanie
admin
July 4, 2011 at 2:17 AM ×

cik tia, sy tak sempat nak join segmen ni..
nanti kalau buat lagi, roger2 eh ^_^

Reply
avatar
Unknown
admin
July 4, 2011 at 2:41 AM ×

blum tdo lg.. huhu

on #Transformers3 mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

Reply
avatar
Gadis Kecil
admin
July 4, 2011 at 7:04 AM ×

sokong tia~

dah join segmen tp lom sempat nk follow semua yang join lg. busy pulak wikend aritu. so arini nak panaskan enjin jln2 kat semua blog yg join!

ramai tuh ~ tenkiu join blog saya tau

Reply
avatar
July 4, 2011 at 8:23 AM ×

Tia..Xsempat lg nk join Sob...sob...

Reply
avatar
anez zamri
admin
July 4, 2011 at 8:33 AM ×

ye nak pergi terjah laju-laju sekarang.. :D

Reply
avatar
me
admin
July 4, 2011 at 8:46 AM ×

ramai ek yg join ? :))

Reply
avatar
RHI
admin
July 4, 2011 at 9:16 AM ×

Alhamdulillah...kakak dah terjah semua

Reply
avatar
Unknown
admin
July 4, 2011 at 9:28 AM ×

as salam..
thanks tia

;)

Reply
avatar
Akunyer
admin
July 4, 2011 at 9:56 AM ×

weee ada blog Ticer :) tq Tia :)

Reply
avatar
July 4, 2011 at 10:56 AM ×

wow...
best n creative segmen cik tia ni...^^

Reply
avatar
Unknown
admin
July 4, 2011 at 11:19 AM ×

jom follow dan komen..bagus2..tapi ada blogger nak fdollow balik kt dashbord tak de link..apa da diorang nih,

Reply
avatar
Unknown
admin
July 4, 2011 at 11:22 AM ×

jom serang... hehe

Reply
avatar
Damn Nations
admin
July 4, 2011 at 11:45 AM ×

Hahaha... exercise tgh malam... (^_^)

Reply
avatar
July 4, 2011 at 2:46 PM ×

rasanya dah terjah semua. tapi ada satu blog tu dah try tak dapek nak bukak pun. asal klik je terus hang lappy nih. wuwuwu...

Reply
avatar
Rean
admin
July 4, 2011 at 5:14 PM ×

thanks tia! :)

Reply
avatar
July 4, 2011 at 8:14 PM ×

dah menjenguk semua blog senarai di atas dan memfollow semua :)

Reply
avatar