Tia Masih Hidup Le

Assalamualaikum ..

Oh! Sehari setengah tak update blog rasa rindu. Wekk~ Hahaa! Bro Ahmad sampai menangis duk cari Tia pergi mana. Hahaa! Rilek bro, Tia ada ni. Kahkahkahh!

Tia ada masalah besau kemarin sehingga menyebabkan Tia tak dapat nak ngupdate apa-apa. Mana boleh cite beb kat sini. Satgi ada mulut longkang kata Tia mintak simpati.

:penunbok:(

Sekarang dah okey pun. Rasanyalah. Entah! Malas nak fikir lebat-lebat. Nanti tumbuh uban kat kepala kang. Tiap yang jadi ada hikmahnya. Hadapi ajelah dengan senyuman ye dok! Macam Tia sorang je yang ada masalah.

Memandangkan Tia baru pulih dari kesakitan jiwa yang amat, so takdalah entri gempak-gempak punya. Just nak bagitau yang Tia masih hidup. Hahaa! Okeylah, Tia nak sambung kasi list depa-depa yang join segmen Tia hari tu.

Ingat tak kena buat apa? Yaa! Follow depa, dan komen. Baguih anak-anak. *lempang*

Previous
Next Post »

28 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
July 6, 2011 at 2:10 PM ×

haha
lempang ke lempeng ni???

Reply
avatar
July 6, 2011 at 2:25 PM ×

semoga jiwa sembuh semula. :D

Reply
avatar
Munn Jaafar
admin
July 6, 2011 at 3:12 PM ×

alahai kamu ni tia....^^

semoga sume baik2 je noookkk....hahaha

Reply
avatar
adan
admin
July 6, 2011 at 3:13 PM ×

tia ada masalah rupanya,patutlah satu hari setengah hilang.. okay kantoi..!
aku stalker kau..! ahahaha.. kau sentap tak? ahaha..

cer citer ngan aku masalah kau tia.. aku offer ni.. kuikuikui.. ^___^

Reply
avatar
July 6, 2011 at 3:22 PM ×

ce cite tgk apa mslh besow tu ..:P.. biaq la apa org nak kta jnji kta tk kcau depa kn3...:P

Reply
avatar
dyanne
admin
July 6, 2011 at 3:37 PM ×

hohoho lama x nmpk tia wohh..huhu~ nak pi tgk blog depa lahh..hehe

Reply
avatar
cik jannah
admin
July 6, 2011 at 4:12 PM ×

nak jugak nama jannah.ahaha..:)

tiaa!

Reply
avatar
July 6, 2011 at 5:07 PM ×

Alhamdulillah. hidup mesti terus...=)

Reply
avatar
K
admin
July 6, 2011 at 5:12 PM ×

takpe, ada hikmahnya :)

p/s : hehe :P

Reply
avatar
Akunyer
admin
July 6, 2011 at 5:13 PM ×

sedang menerjahkan diri

Reply
avatar
Unknown
admin
July 6, 2011 at 5:17 PM ×

perasan jugak tia senyap je semalam..klu berat sangat bebanan tu..meh la share dekat blog..mesti rmai yg prihatin..erm~

Reply
avatar
Damn Nations
admin
July 6, 2011 at 5:28 PM ×

Huahaha lawak la kartun tepi sekian tu (^_^) Jenayah ke kalau tak update blog sehari?

Reply
avatar
syuxer
admin
July 6, 2011 at 5:34 PM ×

owh..ingatkan gi mana dah..:)..

Reply
avatar
Unknown
admin
July 6, 2011 at 5:40 PM ×

as salam..
ha!
baru nampak tia meng-update?
oh. masalah peribadai.
huhu..moga dah setel ;)

pakcik pun baru jer update. hehe..
orang bekerja kat industri boleh terbunuh diri punya, kurang jer masa untuk berblog.

hehe~
erk! jangan..ketagih??
tia..

ketagih Nasi Ganja? Jangan Tolak Rezeki~ nikmat tu~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Reply
avatar
Noor Fatin
admin
July 6, 2011 at 6:03 PM ×

hehe jaga diri tia. jangan hilang lama2 sgt :P

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
July 6, 2011 at 7:09 PM ×

heee.. patut la lama tak nampak Tia..*tiba2..* haha~

Reply
avatar
.
admin
July 6, 2011 at 7:13 PM ×

skg sudah oke ? ;)

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 6, 2011 at 8:30 PM ×

Hukuhukuhukuh. Rindu Tia~ T^T

Heeee ;D

Reply
avatar
Tea Dno
admin
July 6, 2011 at 9:40 PM ×

tu lah, meraung-raung bro ahmad tia xde. huhu. xpe, yg dh jadi tu biarkan jd. nt tia tumbuh uban, xcun dah. ish2.

Reply
avatar
Wanie
admin
July 6, 2011 at 9:40 PM ×

masalah datang dan pergi..
kang die datang balik..:)

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 6, 2011 at 9:53 PM ×

same2 ade masalah tia....... ):

wish u luck k?

Reply
avatar
July 6, 2011 at 10:13 PM ×

laaa ada msalah ka....

Reply
avatar
myzziema
admin
July 6, 2011 at 11:40 PM ×

hahah terjah jangan tak terjah. tak sempat nak join. dah tutup kan? sobsobbb T__T

Reply
avatar
NadiRah
admin
July 6, 2011 at 11:44 PM ×

hahaha..bila dh berblog ni..
lebih ramai yg caring kat kite kan3..
^^

Reply
avatar
ct kektus
admin
July 7, 2011 at 2:33 AM ×

haha,

hidup kena teruskan tia.

dan perut pon kena dijaga, ;)

Reply
avatar
July 7, 2011 at 5:01 PM ×

mendoakan jiwa tia cepat2 recover & get well soon :)

dan melawat semua senarai blog yg ni..tak sangka berjaya merajinkan diri harini..yeah! :)

Reply
avatar