Kesan Pakai Domain Berbayar

Assalamualaikum ..

Takda apa nak post. Hahaa. Eh adalah. Lepas guna domain berbayar ni kan, nak search blog Tia kat google macam kejap aje boleh jumpa.

Carian pertama..

Carian kedua..


Senang je kan nak ingat nama blog Tia. Sekarang nak kejar pulak rank alexa dengan Malaysia. Hari tu dalam Malaysia dah 800. Sekarang dah tukar URL, jadi 4600. Tapi okeylah, rasa macam kejap aje dia menurun.

Heheh! Banyak lagi sebenarnya Tia kena belajar. Entri aje kena sentiasa update. Hahaa! Okeylah Tia nak senaraikan peserta segmen Tia. Ini adalah senarai yang terakhir! So, follow dan komen kuat-kuat yeeee :)


Tamat sudah senarai peserta segmen Tia. weee~~
Sekian...:woooh:
Previous
Next Post »

25 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
July 9, 2011 at 5:22 PM ×

nape tak buat tia.com je..lagi pendek
tak nak cek domain meter ke tia? macam bro C hampas tul gerammm

Reply
avatar
Unknown
admin
July 9, 2011 at 5:29 PM ×

bro kesian kt diorang..penat2 uplode iklan xixixi..wahh rank tia dah nak potong Bro nih ohhhh tidak, jangan sampai macam tu tia muehehehehe

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
July 9, 2011 at 5:58 PM ×

uik nampak macam power pulak guna domain sendiri ni.

Reply
avatar
Wanie
admin
July 9, 2011 at 6:17 PM ×

wow, baru sedar Tia pakai domain berbayar..hehe

senang nye nak jumpe, kalau wanie kena taip sume baru kuar..:D

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
July 9, 2011 at 6:25 PM ×

hehe... congrats Tia.. Tia baru je pakai domain baru tapi ranking kejap je da 4600++ ... hee..

Reply
avatar
Unknown
admin
July 9, 2011 at 6:50 PM ×

wah dah berdomain yer..tahniah otai..hehe

Reply
avatar
syuxer
admin
July 9, 2011 at 6:55 PM ×

nak kejap rank alexa,sekejap je janji selalu ada entri diupdate huhu..

Reply
avatar
Sham Kamarul
admin
July 9, 2011 at 7:11 PM ×

domain sendiri mmg leh up kan trafik...lagi pon dia mcm build trust dkt search engine....

Reply
avatar
Mr. Asada
admin
July 9, 2011 at 7:32 PM ×

waa.. laju gila naik rank alexa. mmg superb lah..

Reply
avatar
K
admin
July 9, 2011 at 7:38 PM ×

same lah kita, kena banyak belajar lagi XD

p/s : anon menyerang di blog :P

Reply
avatar
Jahirah
admin
July 9, 2011 at 8:04 PM ×

boleh terjah ni..;p

Reply
avatar
FADZ
admin
July 9, 2011 at 8:22 PM ×

haha..gud lux utk ranking alexa..

Reply
avatar
Alif Haris
admin
July 9, 2011 at 8:23 PM ×

uish .. ni yg mcm tertarik nk tukar kpd domain sndiri ni .. huu

Reply
avatar
Tea Dno
admin
July 9, 2011 at 11:10 PM ×

perghh. seronok lah dia kan. kehkeh.

Reply
avatar
myzziema
admin
July 10, 2011 at 12:28 AM ×

wahhh bestlah dah ada domain sendiri. ntah bila lah nak ada domain sendiri pulak. takpe lah. biar kekalkan yang lama je. hee~

Reply
avatar
iPai
admin
July 10, 2011 at 3:25 PM ×

mantap gila ranking ..

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 10, 2011 at 7:45 PM ×

yuhuuuuu.... tahniah tia.. (tahniah ag, xde ayat len ka kau maw pakai?)

pe2pon, tahniah ag sekali.. hehe... ^^

Reply
avatar
July 12, 2011 at 9:35 PM ×

Saya teringin nak tukar domain sendiri sebab rasa seronok nak menulis tanpa menempel pada orang lain.

Entri ni salah satu dari panduan untuk saya terima kasih :)

Reply
avatar
Shaherah
admin
August 3, 2011 at 3:43 PM ×

wahhh.. hebat tia ^_^

Reply
avatar
August 19, 2011 at 12:26 AM ×

owhh mmg bg efek ekk kt rank alexa?
sy ni kurang arif pasal pagerank & alexa ni..main tampal je kt blog huhu

Reply
avatar
anez zamri
admin
August 19, 2011 at 8:54 AM ×

best yek pakai domain berbayar :)

Reply
avatar
December 7, 2011 at 9:50 AM ×

macam terbalik jer.
ranking 800 lagi best dari 4k ++

Reply
avatar