Apakata Nuffnang Tentang 365autohits

Assalamualaikum ..


Ada siapa-siapa pernah tau pasal 365autohits yang boleh jana trafik tinggi tak? Pernah tak, pernah tak? Tia? Mestilah pernah. Hahaa! Tia ada terbaca jugak pasal benda ni dari blog lain tapi Tia tak ingat pulak blog yang mana.


Macam ni, 365autohits ni memang boleh bagi trafik yang tinggi okey. Subuh tadi jam 2 pagi macam tu Tia terkejut giloss. Sebab secara tiba-tiba disaat korang tengah melakar peta di atas bantal, angka online Tia berubah menjadi 45 !! What the happy.


Memang terkejutlah sebab siapa yang gigih betul subuh-subuh nak online dekat blog Tia kan?? Mak aih. Musykil dah masa tu. Bila ingat-ingat balik baru Tia ingat, Tia ada register dekat 356autohits. Ohh! Maknanya yang online banyak-banyak tadi dari 365autohits.


Siapa tak suka kan trafik tinggi-tinggi. Tetiba pulak tu ada 45 yang online dekat blog. Perhhh! Tapi bila difikir balik-balik, rasa macam tak sedap lah pulak. Online aje banyak, tapi bukan baca entri Tia pun.


Disebabkan rasa tak best dalam hati. Tia tanyalah pihak nuffnang untuk menjawab persoalan Tia. Dan ternyata laman web tu satu jenis manipulasi trafik yang bertentangan dengan terma dan syarat-syarat mereka. Dengan kata ringkas, TAK BOLEH! Hahaa!


Kesimpulannya mudah je. Tiap kali korang ada jumpa mana-mana laman web yang menawarkan trafik yang tinggi dekat korang, jangan terus rembat je. Tanya dulu pihak Nuffnang.. Heheh!


Oh, jangan risau masih ada lagi senarai peserta segmen Tia tu. Tia cuma tak nak tergopoh gapah senaraikan semua sekaligus. Ingat ada orang larat ke nak klik semua sekali dalam satu masa. Hahaa! Chill beb..
Previous
Next Post »

36 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
July 15, 2011 at 10:02 PM ×

nuffnang tak boleh buka..dia tulis It works! hahaa..apa masaalah P

Reply
avatar
Unknown
admin
July 15, 2011 at 10:09 PM ×

betul..
lagi pun kalau traffic je tinggi tapi apa yang kita nak sampaikan dalam entry kita tu tak sampai pada pembaca rasa tak best..kan??
akak lebih suka kalau traffic tinggi dan komen pun banyak..
tu baru puas hati...

Reply
avatar
Unknown
admin
July 15, 2011 at 10:11 PM ×

eyfa tak pernah dengar pun pasal benda ni. kunurnya! ehheee

Reply
avatar
Unknown
admin
July 15, 2011 at 10:12 PM ×

ayie suka kalo apa yg kita kongsikan itu dpt dimanfaatkan bersama..boleh tukar2 idea gitu..huhu yg pntg sikit tapi komen mantap..hehe

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
July 15, 2011 at 10:15 PM ×

trafik tinggi tia tapi tu trafik robot. bukan manusia. angka tinggi tapi kita syok sendiri padahal tiada siapa baca entri kita sebenarnya. baik kita cari trafik biasa dan original.. cayok cayokk

Reply
avatar
July 15, 2011 at 10:15 PM ×

tia..nak tanya nie..
wan ada buat satu segmen..tapi takut lebih kurang sama je dengan segmen tia..contentnya lain laa..tapi cara promotion tu sama..tak ape kan?..

dah lama nak buat segmen nie.
tapi disebabkan dulu tak ada yang nak visit blog wan, wan terpaksa tangguhkan..
sekarang baru rasa sesuai segmen tu..tak ape kan?

wan risau tia ingat wan curi idea tia..huhuhu..

Reply
avatar
July 15, 2011 at 10:20 PM ×

yang penting kita nak ISI dalam blog kita dihayati :)

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
July 15, 2011 at 10:23 PM ×

kalau trafik tinggi pon tapi takde yg baca entri kita pon watpe...

,macam tak best je da nak berblogging kalau macam tu... terlalu kejar trafik sgt..kan3? heee~

,biar trafik ciput tapi ada yg baca dan komen entri.. tu lagi best kan Tia...(^^,)

Reply
avatar
July 15, 2011 at 10:24 PM ×

kena pakai yang counter biasa aje la..eheh

Reply
avatar
Tok Jabit
admin
July 15, 2011 at 10:25 PM ×

Bagus info ni Tia .. saya pun tak tahu... :) rajin sungguh tanya NUFF .. hmm nak jadi anak emas ehh ..:P

Reply
avatar
kotak bulat
admin
July 15, 2011 at 10:26 PM ×

Kb suka trafik tinggi sb bukan sebb bnda2 ni smua.. lebih terharu bila trafik tinggi sebb dorg dtg nak baca entri kita.. :)

Reply
avatar
July 15, 2011 at 10:26 PM ×

oowwhh.. xboleh ler jwabnye....

Reply
avatar
safurara
admin
July 15, 2011 at 10:32 PM ×

akk setuju ngan k.diana.akk lebih suke org baca apa yg akk tulis,hehehe.

Reply
avatar
adan
admin
July 15, 2011 at 10:32 PM ×

saya setuju banget ngan akak diana..

Reply
avatar
Tea Dno
admin
July 15, 2011 at 10:35 PM ×

errr. haha. baru nk tolong hepikan utk Tia. kehkeh.

Reply
avatar
Unknown
admin
July 15, 2011 at 10:41 PM ×

woa..ade gak dgar sal ni. huhu upenye tak bleh eh. hehe...

Reply
avatar
me
admin
July 15, 2011 at 11:02 PM ×

sies sya ta penah dengar :/

Reply
avatar
Elie Lily
admin
July 15, 2011 at 11:13 PM ×

elie mmg selalu akan tau pasal nuff ni akhir2..sadis gila kot! hahha

Reply
avatar
Akunyer
admin
July 15, 2011 at 11:14 PM ×

trafik light bleh? kuikuikui..trafik tak tinggi... komen tak banyak... tapi tak risau sangat... sekurang-kurangnya ada orang baca gak entri cikai Ticer tu ;)

Reply
avatar
Acik
admin
July 15, 2011 at 11:14 PM ×

45 online? kalau kat blog kite nak jumpa angka 3 pun susah ... heheheee!

Reply
avatar
Luqeem™
admin
July 15, 2011 at 11:18 PM ×

ouh..stuju kata diana tu..:)

Reply
avatar
July 15, 2011 at 11:28 PM ×

nuffnang memang cerewet kan,tapi cerewet2 dia mcm mak mak sikit..cerewet yg benar.. haha

Reply
avatar
Daddylicious
admin
July 15, 2011 at 11:31 PM ×

hmmm pening se kejap...

Reply
avatar
cik sakdi
admin
July 15, 2011 at 11:32 PM ×

kite xkesah mane2 tia. hehe

*sakdi blogger xade impian.plus x serius. hehe

Reply
avatar
July 16, 2011 at 12:10 AM ×

thanks 4 the info tia..^_^

Reply
avatar
July 16, 2011 at 12:23 AM ×

hehe.. tima kasih sudi kongsi.. saya blogger baru byk benda yang tak tahu.. :)

Reply
avatar
Nilam suhana
admin
July 16, 2011 at 12:28 AM ×

dulu ada gak saya guna benda tu.. tapi tiba2 ada org luar yang saya langsung x faham tulisan n bahasa dia folo saya... jadi, saya pon stoplah menggunaknnya sebelum ada kawan2 dia yg lain plak folo saya.. hahah... rupa2nya nuffnang pon marah erk??? thanks tia untuk maklumat nih...

Reply
avatar
FADZ
admin
July 16, 2011 at 12:29 AM ×

lebih kurang cam iframe ajer..

Reply
avatar
Abu Huzaifah
admin
July 16, 2011 at 12:30 AM ×

hoho... spe lah yg bnyak2 on9 ni...

Reply
avatar
SJNathaniel
admin
July 16, 2011 at 12:35 AM ×

huhu,Tia dah buang ke 365autohits tu?i pestaim dgr..hehe.ktingallan sgt..

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 16, 2011 at 1:45 AM ×

macam2 dah sekarang nie
:)

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 16, 2011 at 2:43 AM ×

x penoh dengor pon tia...

Reply
avatar
Unknown
admin
July 16, 2011 at 6:59 AM ×

as salam..
365 autohits.hehe. enche aswan bro wacana ada guna.

tapi tia, angka user online tinggi tu, cuma sekejap je. ia akan berubah menjadi ke angka satu ke dua dsb sebab benda free. hanya yang berbayar akan terus kekal user online yang tinggi2.

tu pemahaman pakcik berdasarkan pembacaan pakcik

=)

yup. nuffnang tak suka trfaik palsu. hehe

Reply
avatar
K
admin
July 19, 2011 at 8:01 PM ×

ohhhhh.. camtu, hehe XD

p/s : entri ramai, baca, dan komen baru best untuk trafik tinggi :)

Reply
avatar
Unknown
admin
August 26, 2011 at 2:08 AM ×

salam..sebenarnya cara itu bukan traffik palsu tapi itu adalah traffik reffael,maksudnya kita exhanger link dengan blog blogger lain secara automatik,yang juga member surf link eechanger berakaun di situ..so sebenarnya nuff bkn marah tapi tidak di galakkan shaja..spt di blog sy yg ke 2,sy menggunakan system ini tapi nuff oke je siap bagi BE lagi!!..ini adalah system link exchanger antara bloger,jadi terpulang lah..huhuh...berfikiran lah secara moden..

Reply
avatar