Jom Check Gred Blog

Assalamualaikum ..

Korang ingat keputusan exam korang aje ke yang ada gred haa? Blog pun ada gred tau. Tapi Tia tak suka dengan gred blog Tia. Nyawa-nyawa ikan. Hahaa!




Dah bagitau kan. Grr~ Korang jugak boleh check widget apa yang menjadikan blog korang berat dan ambil masa lama sangat untuk habis loading. Korang cuma perlu klik "Timeline".. Blog korang gred apa?

**UPDATE**
Adeh! Tia mintak maaf sebab tak perasan link nak check gred blog tu takde. My mistake! Maaf yee. Huhuuu. Ni Linknya.. Check di GTmetrix. Tia mintak maaf nohh :)

Sekian... :wala:
Previous
Next Post »

33 Comments

Click here for Comments
July 10, 2011 at 3:44 AM ×

warh blog pown ade gred . haha . tengs tia . nanti nak check la :)

Reply
avatar
Mr. Asada
admin
July 10, 2011 at 4:16 AM ×

eh? nak check kat mana ni?

Reply
avatar
K
admin
July 10, 2011 at 6:20 AM ×

kat mane nak check? huhu T.T

Reply
avatar
Unknown
admin
July 10, 2011 at 6:34 AM ×

tia : apa link die..nak chek gred blog..

Reply
avatar
Tea Dno
admin
July 10, 2011 at 7:17 AM ×

timeline mana ehh? >.<

Reply
avatar
FADZ
admin
July 10, 2011 at 8:11 AM ×

hehe..gred D eh?klu sekolah men. lulus da..tp klu sek rendah fail da tu..hahaha..=p

Reply
avatar
misscha
admin
July 10, 2011 at 9:20 AM ×

tia, kat mana nak check? x de link...

Reply
avatar
July 10, 2011 at 11:19 AM ×

eh.. berwajah baru rupanya blog ni :D

meh sini
http://www.my-shopping2u.com/2011/07/blogger-yang-sporting-siri-satu.html

Reply
avatar
Unknown
admin
July 10, 2011 at 11:36 AM ×

nak cek dekat mane nie tia..excited mende2 fun macam nie..hihi

Reply
avatar
Unknown
admin
July 10, 2011 at 11:47 AM ×

nak check kat mana tia?

Reply
avatar
syiela
admin
July 10, 2011 at 12:15 PM ×

blh cek juga ni.. tengs tia :)

Reply
avatar
arituarini
admin
July 10, 2011 at 12:35 PM ×

nk cuba la nnt...kih kihk ih

Reply
avatar
Unknown
admin
July 10, 2011 at 12:50 PM ×

hehehe. thanks tia :D

Reply
avatar
Mak Lin
admin
July 10, 2011 at 12:51 PM ×

TQ..TQ..TQ..tia :]

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
July 10, 2011 at 12:52 PM ×

nak check kat mane Tia..?? heee~

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
July 10, 2011 at 1:01 PM ×

haha gred ni rendah sangat.. gggrrr tipu gred ni.. tasuke tasuke :D

Reply
avatar
Unknown
admin
July 10, 2011 at 1:09 PM ×

bagaimana pulak tia letak link di bahagian komen kat blog kita...mana tahu tia boleh buat satu entri untuk letak link di bahagian komen..kita xreti..ahhaha

Reply
avatar
syuxer
admin
July 10, 2011 at 1:14 PM ×

Cis,dia kuang ajar ngan syukk..bapak ah dia bagi gred B untuk page speed grade and E untuk Yslow Grade..huhu..

tapi totally memang berat pun..loading time 13.01s..huhu

Reply
avatar
July 10, 2011 at 1:23 PM ×

thanks tia...
ak nak check juga...^^

Reply
avatar
July 10, 2011 at 1:53 PM ×

Macam telo ayam lak ade gred2 nih ;D

Reply
avatar
July 10, 2011 at 1:53 PM ×

tia kau rase blog aku
grad ape haaa???
aku tgk mcm takde harapan je
blog aku ni..
hahahaha
ringan tak blog aku..
jwb cepat!!=p

Reply
avatar
Wanie
admin
July 10, 2011 at 2:07 PM ×

huhu..die scan kan..
mcm best je..
tp leh caye ke?hehe

satu B satu lagi D :D

Reply
avatar
iPai
admin
July 10, 2011 at 3:22 PM ×

Wah siap ada gred tuh .. power gila ..

scan macam virus plak tuh .. hak3 ..

Page Speed Grade: C
YSlow Grade: E

Mak ai .. fail kot .. adeh ..

Reply
avatar
Rina Rahamat
admin
July 10, 2011 at 3:40 PM ×

tia..thanx tlg akak psl netkl tu..nnt nk suh tia edit template blog cik betty boleh ka? berapa hinggit?

Reply
avatar
Akunyer
admin
July 10, 2011 at 9:20 PM ×

dah check... B dan D

Reply
avatar
Tea Dno
admin
July 10, 2011 at 9:38 PM ×

hiks. best ohh. thanks ekk. tea nye gred B dan D. siot jekk. nk pegi ejas belog lg ni.

Reply
avatar
Unknown
admin
July 11, 2011 at 8:35 AM ×

blog rozelt dpt B dengan D..wuwu

Reply
avatar
Unknown
admin
July 11, 2011 at 2:52 PM ×

as salam..
ok, pakcik punya gred, b dan d
haha~

ok, ni tips dari pakcik. haha~ memang kebetulan~


Ringankan Blog Dengan JQuerry script Lebih Baik Dari Buang Widget~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Reply
avatar
July 14, 2011 at 1:03 PM ×

best lah benda ni..ninie minta izin share ye :)

Reply
avatar
Unknown
admin
July 14, 2011 at 6:33 PM ×

eh..same ngn Tia pulak..

Reply
avatar