Bila Tengok Perempuan Seksi

Perempuan ni ibarat gula-gula kan. Manis je. Tapi manis-manis pun, kalau gula-gula tu dah tak ada pembalutnya mesti orang dah tak suka. Orang akan sekali cakap aje.


"Eh, gula-gula ni dah tak ada pembalutlah. Mesti kotor ni. Kena habuk ke. Tak naklah."


So, sama macam perempuan. Orang akan pandang luaran. Takkanlah pula nak berkenalan masa tu jugak.


"Awak, jom kita berkenalan. Saya nak nilai awak ni, so kita mesti kenal dulu sebab don't jugde people by its cover kan."


Tak kan. Pandangan orang dengan perempuan yang pakai seksi-seksi ni satu je.


"Perempuan ni pakai seksi-seksi, perangai mesti macam hantu."


See! Kita takkan dapat halang pemikiran orang. Takkan dapat tutup mulut orang. So, kesimpulannya, jadilah gula-gula yang tak tercemar. Biar orang tertanya-tanya. Apa warna gula-gula disebalik pembalut ni eh.


INGATAN UNTUK DIRI SENDIRI JUGAK XD

Previous
Next Post »

8 Comments

Click here for Comments
nelly
admin
April 30, 2011 at 11:20 PM ×

Terasa sikit ~
hehehe
tapi ,taklah teruk kot ~~

Reply
avatar
shatooman
admin
April 30, 2011 at 11:29 PM ×

sy x pernah melabelkan perempuan x tutup aurat tu jahat.. tp adalah lebih baik jika mereka menutup aurat dan memenuhi tuntutan agama.. tp kalu perempuan seksi ni, sori to say la... sy hanya akan anggap b*tch..

don't judge the book by its cover?? heh..cover pon xde..mmg sah xde nilai..mcm mana nk judge?ekekeke

Reply
avatar
hantu
admin
April 30, 2011 at 11:44 PM ×

so tia : jadilaa gula2 yang berkualiti, elok kt lua dan dalm..huhu

ps hntu da folow blog tia

Reply
avatar
May 1, 2011 at 12:58 AM ×

jadi lah gula2 yang ada pembalut yang tebal yerk... orang nak bukak pon malas... haha.. sampai dah kawin pon laki masal nak bukak... gurau je yerk :)

Reply
avatar
adan
admin
May 1, 2011 at 11:13 AM ×

saya nak gula2 yang tak kotor tu.. hehehe..

Reply
avatar
EYFAalias
admin
May 1, 2011 at 12:15 PM ×

terasa sedikit. hahahaa. tapi nice advise tia =) apa u ckp betul juga .

Reply
avatar
amna
admin
May 1, 2011 at 5:03 PM ×

sama-sama kita jaga keenakan serta kemanisan disebalik gula-gula dengan pembalut tersebut ^^

smile always :)

Reply
avatar
Misz-sakura
admin
May 1, 2011 at 8:41 PM ×

Hye tia, hehe betol2 dont judge a book by its cover tp malangnya realiti skg kebanyakan kita hanya pandang luaran je, kan? Huhu..Eh, nice entry lah~ ^^

Reply
avatar