Tia Takut Kena Hentam

Tia ada singgah banyak blog tadi. Macam-macam yang Tia dah baca. Tapi Tia tumpukan dengan hal blog. Banyak juga ilmu yang Tia dapat. Ada satu hal yang Tia takutkan. Tia takut kalau ada yang akan hentam blog Tia nanti.

Tia masih dalam proses belajar, jadi kalau Tia ada salah tolong jangan caci maki Tia. Tia perlukan sokongan bukan makian. Entri ni pendek-pendek aje sebab Tia sedang melawat blog-blog yang ada. Kalau dapat khatam hari ni pasal blog kan best. Eh, jangan risau Tia dah khatam al-Quran. Alhamdulillah.
Previous
Next Post »

7 Comments

Click here for Comments
April 27, 2011 at 1:34 AM ×

itu namanya lalat..adah pon dah kena..amik yang positif sebagai ilmu buat kita..yang negatif buat dek je..itu namanya lalat...sabo je la..setiap pe yg kita lakukan bukan semua orang senang..^_^

Reply
avatar
shatooman
admin
April 27, 2011 at 10:23 AM ×

x payah takut la ngan org2 yg suka menghentam ni.. wt x tahu je kalu tia terkena nnt.. manusia ni x sama dan selalu tak puas hati.. hmmm..ilmu tu x pernah akan habis. khatam hanya bacaan tp x ada manusia yg khatam isinya~ :)

Reply
avatar
mykhalis
admin
April 27, 2011 at 11:27 AM ×

janganla takut..kami semua blogger bukan betul snagat,,just hepi blogging k?

Reply
avatar
Budak Botak
admin
April 27, 2011 at 11:58 AM ×

xpa la slow2 belajar, xda benda yg mudah, he3..

Entry terbaru 7 Teknik2 Awal Berlatih Bermain SEO... (",)

Reply
avatar
Miss Tira
admin
April 27, 2011 at 12:34 PM ×

Bukan mudah nak puaskan hati dan kehendak semua pihak. Pelan-pelan kayuh ye :)

Reply
avatar
April 27, 2011 at 4:33 PM ×

Dah adat orang berblog..hee..biasa le..yang penting setiap entri kita tu kita buat untuk diri kita..or else ia tak menyinggung mana2 pihak..:)
Btw, nice blog..i like it..:)

Reply
avatar
amny
admin
April 28, 2011 at 3:25 AM ×

ehhehe..xpayah takott..die xkan makan kita nyee..^^

Reply
avatar