Pengganti Laptop

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum ..

Dah lama aku tak update blog. Berhari juga. Sibuk belajar dan main facebook. Haha! Tak dapat update blog , update status dekat facebook pun jadilah.

Haa , ni lah padahnya bila lama tak jengah blog. Nak update entri apa pun tak tau. Tapi , ada motif sebenarnya aku update ni. Nak mencuba MOMO aku ni. Aku pun tak tau nak cakap apa pasal benda yang aku tengah guna ni. Jap eh aku kasi gambar.

Ala , sorry lah. Aku dah snap gambar. Pindahkan ke MOMO aku ni je belum. Nanti aku upload ye. Nak mengejar masa aku ni. Jam1 ada perbincangan dengan para makcik. Bukan nak menayang ganbar MOMO aku ni kak oi. Nak berkongsi aje. MOMO ni kira pengganti laptop aku. Yelah , laptop aku tersadai dekat rumah. Rosak.

Lepas download blogger masuk MOMO ni , aku tengah cuba nak gunakannya. Kalau berjaya , maknanya entri ni boleh dibaca dan berjaya dipublish. Hehee.

Okeylah mak jemah. Nak pergi bersiap untuk turun jumpa para makcik dekat bilik bacaan kejap lagi. Jaga diri :-)

Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
shark
admin
January 13, 2013 at 2:20 PM ×

apa agaknyer momo tu.
x dpt tangkap lg ni.

Reply
avatar
ZWAN SABRI
admin
January 13, 2013 at 3:45 PM ×

nanti upload naa gambaq momo.. nak tgk.. :)

Reply
avatar
Encik H
admin
January 13, 2013 at 6:10 PM ×

sebenarnya momo tu menatang apa? hahaha

Reply
avatar