Kalau Blogger Diberi Pilihan

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum ..

Entri ni tercetus tanpa sengaja bila aku masuk blog seorang blogger ni. Merata-rata blog aku pergi , mesti aku nampak dia duk komen sekali. Okey , rajin jugak dia kan. Aku pun kliklah link profile dia.


Bila masuk blog beliau aje , aku kata "WOOW!" Haha! Aku tipu. Mana ada. Lainlah kalau tu blog Aaron Aziz. Heh. Aku gurauuuu. Tolong maafkan aku :P Template blog beliau , sangat . Hmm , sangat-sangat. Nantilah you orang tengok sendiri ye ..


Entri baru-baru dia yang aku baca sebelum buat aku "terpikat" , is pasal kereta. Well hello MR , saya ni belum ada kereta. Model kereta pun saya fail. Yang saya tau kereta Kancil dan Viva aje. Tu pun kadang , okey bukan kadang but selalu , saya confius antara Viva dengan entah kereta yang sebiji serupa macam dia =='


Wait , wait , waittt .. Apesal aku rasa macam aku tengah review blog orang ni? Rasa macam dah tersasar dari tajuk aje. Okey fineee .. Back to our main topic!


Aku pun buat keputusan nak letakkan link blog beliau dalam blog list aku. So , aku pun letaklah. Lepas letak tu , baru aku perasan something. Eh , aku tak follow lagi blog beliau. Tapi terhegeh letak dalam blog list.


Maka , tercetuslah satu idea untuk buat entri. Andaikata aku diberi peluang , yang mana aku akan pilih. Samada nak kena follow atau letak link blog dalam blog list?


Honestly , kalau adalah blogger yang bagi aku pilihan macam tu. Dialah blogger paling kejam! Hahaa. Gile phsyco kot statement aku.


Yelah , bagi aku dua-dua pun penting. FOLLOW dan BLOG LIST. Tamak? Ye , aku tamak. HAHAAA! Isk! Hilang keayuan aku gelak macam hantu ==" Kenapa penting? Nantilah aku cerita dalam lain entri. Sebab aku merasakan , entri kali ni macam review blog beliau aje. Heh.


Apa? Tak ikhlas? Sampai hati tau. Ikhlas tak ikhlas mana kita nak tau. Allah S.W.T aje yang tau hokey. Tak baik cakap saya macam tu. Ngehh :D


Ohye , lupa something. Beliau yang saya maksudkan ialah Encik H. Kenal tak? Kalau kenal , sahlah beliau tu famous. Jealous I :'(

Klik Gambar untuk ke blog BELIAU

See youuuuu ..

Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
December 29, 2012 at 10:03 PM ×

oh saye dah melawat blog capital h tu..(;

Reply
avatar
Nur Hidayah
admin
December 29, 2012 at 10:17 PM ×

untung betul beliau.. hehe.. anda di tag, http://gilapotato.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway.html

Reply
avatar
December 29, 2012 at 10:42 PM ×

kenal H ni.. rajin komen org kan

Reply
avatar
Nong Andy
admin
December 30, 2012 at 8:26 AM ×

akak kenal... :)

kadang akak letak org tu kat bloglist tapi tak follow.. kenapa? sebab kalau dah malas baca n3 dia.. just buang jer link tu.. jadi takdelah follower dia turun naik..

Reply
avatar
ary_lee
admin
December 30, 2012 at 3:18 PM ×

macam penah dgr nama encik H ni.. Tapi masih belum penah ziarah dia.. Jadi, ary pun devassss....

Reply
avatar
Cik Gee
admin
December 30, 2012 at 6:26 PM ×

Ponah g and ponah komen lagi la ei.. Ponah nmpak jgk komen cik tia kt sne.. :-)

Reply
avatar
ct kektus
admin
December 31, 2012 at 3:18 PM ×

Tak la tamak pon buat dua2. Ok je lg tia. :D

Reply
avatar
Encik H
admin
January 1, 2013 at 2:47 PM ×

errr..errr..errr..Viva dengan Myvi ke? hehehe

terus terang cakap, saya sendiri jarang follow blog orang..sebab saya ni kategori org yg malas kot..so saya cuba buat bloglist and tempatkan blog2 yg saya nak baca..

follow atau tak follow tu pada saya tak berapa penting..yg penting kita datang and kita baca apa yg org lain cerita..:D

banyak jer kot blogger yg sekadar follow tapi tak baca..rugi kot penuhkan dashboard camtu jer..

err..macam buat entry tambahan pulak..hahaha..anyway, thanks sebab review blog saya..:)

Reply
avatar
kecikyaya
admin
January 8, 2013 at 8:21 PM ×

jom Cik Tia join GA by Jiwa Rosak ^_^

http://www.jiwarosak.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak.html

Reply
avatar