Jujur Berblog

Saya ada facebook.
Tapi facebook tu untuk group kelas.
Kalau ada nota atau apa-apa jelah yang berkaitan dengan pelajaran ,
pensyarah akan upload di facebook tu.


Dipendekkan cerita , saya punya minat dalam menulis ni sangatlah tinggi.
Jadi , saya akan update status ringkas dalam facebook.


Tapi , betul lah teman saya tu kata.
Bila dia baca blog saya , terasa lebih dekat berbanding baca status di facebook.
Padahal kawan dekat facebook lagi ramai dari dalam blog ni.
But maybe sebab tak ramai kawanlah saya boleh jujur bila menaip di blog.
Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
Nong Andy
admin
December 13, 2012 at 9:15 AM ×

saya jarang nak tulis status dalam fb... skodeng status org lain jer haha...

Reply
avatar
adan
admin
December 13, 2012 at 3:31 PM ×

ehem!

tp betul la dalam blog tu kita rasa lebih dekat dengan penulis..

Reply
avatar
diana
admin
December 13, 2012 at 5:44 PM ×

sebab tu akak jarang update status kat fb..sebab tak best kot...

Reply
avatar