Bermulalah Sesi BLOGWALKING

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum ..

Sebenarnya saya ni pun baru juga mula aktif nak berblog balik. Sekarang kan tengah cuti seminggu. Kemudahan wireless yang ada dekat rumah ni , takkan nak sia-siakan. Harus dimanfaatkan selagi masih ada :)


Tapi lain pula yang jadi bila nak start aktif ni. Saya kehilangan link blog untuk sesi blogwalking. Blog list saya pun sah-sah dah hilang tanpa sengaja sebab sesi tukar template blog baru-baru ni.


Teraba-raba juga saya nak mencari link blog untuk "diserang".


Salah satunya , saya ambil dari reading list saya dekat dashboard. Maknanya , setiap update terbaru dari mana-mana blog yang saya dah follow akan muncul dekat situ. Jadi , mudahlah saya untuk melakukan aktiviti blogwalking.


Dan satu lagi cara untuk mencari "mangsa" di serang ialah melalui senarai peserta yang melibatkan diri dalam segmen yang diadakan oleh blogger lain. Dekat situ lagi banyak link blog tau.


Maka , bermulalah sesi blogwalking saya lepas ni :P

Previous
Next Post »

9 Comments

Click here for Comments
ary_lee
admin
December 27, 2012 at 11:22 PM ×

bila tiba waktu blogwalking, ary jadi lemah sket..
lebih2 lagi zaman sekarang ni..
sebabnya, kebanyakan blogger hupdate topik yang tidak dapat menarik perhatian ary..

Reply
avatar
diana
admin
December 27, 2012 at 11:35 PM ×

bw je kat bloglist akak tu..
heheh

Reply
avatar
AtieAbid
admin
December 27, 2012 at 11:37 PM ×

ubah template ek??

selamat berblogwalking.. dan selamat bercuti. :)

Reply
avatar
shadhira
admin
December 27, 2012 at 11:42 PM ×

rajinnya tia blogwalking.... selamat ya.. :)

Reply
avatar
December 28, 2012 at 8:15 AM ×

selamat berBW tia...hahaa akak pun da lama xBW ni...

Reply
avatar
ieda
admin
December 28, 2012 at 9:25 AM ×

selamat berBW dik ! ;)

Reply
avatar
Miss Mong
admin
December 28, 2012 at 11:19 AM ×

omo ! amat dialu-alukan blogwalking disini haha !
http://cikeylasukasenyum.blogspot.com/

promote blog sendiri..hewhewhew ~

Reply
avatar
Nong Andy
admin
December 28, 2012 at 11:59 AM ×

okey.. aku pon tgk bw juga ni..

Reply
avatar
Are_Rull
admin
December 28, 2012 at 12:04 PM ×

blogwalking sini skli eh .. hehehe

Reply
avatar