Cerita Blogger

Cerita 1:

Saya malu sebenarnya bila ada orang datang blog , baca entri dan
tinggalkan komen.
Sebab saya tak dapat nak balas balik jejak kasih tu.
Saya update blog pun guna handphone kecil aje.
Jadi , hasrat besar untuk blogwalking terpaksa dipendam dalam lubuk hati dulu.
Maafkan saya dan jutaan terima kasih untuk sumbangan 1 lawatan ke blog saya.


Cerita 2:

Dulu saya selalu cari tips macamana nak dapatkan buffering earnings
(BE) dari nuffnang.
Yelah , kalau dapat BE tu memang senyum sampai telingalah jawabnya.
Apa taknya , $$$ masuk macam air je.
Lagi lama tempoh BE tu lekat , lagi banyaklah masuk.


Itu dulu lah bila saya terhegeh-hegeh nak BE.
Sanggup terima dengan pasrah bila dapat mata panda gara-gara tidur
lewat malam nak trafik mencanak.
Tapi sekarang saya dah buat tak tau BE tu semua.
Mungkin strategi yang saya pasang dulu tak menjadi.
Sebab tu saya macam berhenti berharap.


Tapi betul lah.
Rezeki tu kalau kita punya , memang tak ke mana kan.
Tanpa berharap , tetiba nampak BE tengah running dalam blog.
Syukur alhamdulillah.


Cerita 3:

Akan datang. Hehe :)
Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
Cik Mimey
admin
December 13, 2012 at 6:31 PM ×

jemput join segmen saya

http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Reply
avatar
Hidayah
admin
December 13, 2012 at 8:28 PM ×

yeay..!

BE..!

:)

rezeki..

Reply
avatar
ary_lee
admin
December 13, 2012 at 10:34 PM ×

Tia? Tia kah ini? Tia yang pernah menghilang?

Reply
avatar
diana
admin
December 13, 2012 at 11:13 PM ×

jom la aktif semula..
akak pun tengah merancang nak kembali aktif ni..tapi tu la..bila tengok kawan2 lain lama tak aktif akak sendiri jadi malas dah..

Reply
avatar
December 13, 2012 at 11:39 PM ×

betul-betul. buat aje. ada reszeki ada nanti :-)

Reply
avatar
Cik Gee
admin
December 16, 2012 at 11:10 AM ×

Tia oooiii...
#cerita 1
saya pon kdg2 guna ncet kecik tu.. rasanya laaahhh..

#cerita 2
saya tak pernah letak sebarang iklan kt blog, selepas alamat belog terakhir.. hehe..

#cerita 3
harap tia dpt blogging dgn > xtif pasni.. hee.. welcome back meh?

#cerita 4
ni mcm dah boleh buat segmen da ni.. hihi..

Reply
avatar