Pemandangan UiTM Kota Kinabalu Sabah



Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum..
Lama kot aku tak update blog. Sekarang aku dekat asrama. Dalam bilik aku ada 4 orang penghuni which is 2 orang adalah kawan sekelas aku. And sorang lagi aku tak kenal.
Masa ni , cuma aku sorang dalam bilik. So , aku pun keluar cari tempat untuk online dan update blog. Hehee..
Aku sempat snap gambar. Tpi maaflah kalau resolusinya tak berapa nak cantik. Kamera handphone tak cun sangat. Enjoy lah gambar yang tak seberapa dari aku okey :)
**Update blog guna MOMO je. Kalau tak cun , maaf =="

Published with Blogger-droid v2.0.10
Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
P#eoniX
admin
January 17, 2013 at 10:00 PM ×

sunyi dan suram...x takot ker??ke terpesona keindahan malam...lol!!!!!

Reply
avatar
Fariq Jalil
admin
January 17, 2013 at 11:19 PM ×

baru start sem baru ke?? all e bes la ye..

Reply
avatar
combi
admin
January 18, 2013 at 1:59 AM ×

nice view..leyh skodeng,,hehe

Reply
avatar
Siti
admin
January 24, 2013 at 3:46 PM ×

momo nama hp ka? hehe.

Reply
avatar
Encik H
admin
February 11, 2013 at 6:42 PM ×

momo tu macam momok la..hehehe

Reply
avatar
Cik Donut
admin
May 19, 2013 at 3:30 PM ×

waghh best tak ??? hehe nak tya sebab saya akan masuk UITM kota kinabalu june ni hehe nervous lah plaq

Reply
avatar