Modal Rendah Boleh Bisnes TOPUP

Assalamualaikum.

Masih tercari-cari cara untuk menjana pendapatan? Eh, eh.. Dah macam iklanlah pula. ^__^

Ada yang berminat untuk menjual TOPUP dengan modal yang rendah? You-RELOAD pilihan yang tepat! Dengan modal rendah, anda sudah boleh membeli TOPUP dengan harga yang lebih rendah. Kalau pergi dekat mana-mana kedai, mungkin mereka akan charge RM0.50 lagi. Ada lagi charge yang lebih tinggi sampai RM1.

Gulp!

Tapi bila anda mendaftar di You-RELOAD, tak ada dah charge untuk TOPUP yang berharga RM5 mahupun RM10. Best? Memang best! Bukan setakat pakai untuk keperluan sendiri, tapi boleh juga jual dekat orang lain. Tak payah buka kedai. Berdiri depan pintu pun boleh jual reload.

YURAN MAHAL?

Sekarang di You-RELOAD ada buat promosi.



TAMBAH MODAL MINIMA RM10

Banyak syarikat meletakkan nilai yang tinggi bila nak tambah modal. Selalu jumpa sampai RM100. Banyak tu! Tapi di You-RELOAD, RM10 pun dah boleh tambah modal.

Jadi tunggu apa lagi, pergilah mendaftar. Klik aje banner di bawah.


Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
November 6, 2014 at 11:51 PM ×

smoga trus sukses, tia ^^

sy pun ada join.. tapi under company lain, hikk..

*arigatou sudi singgah blog sy aritu ^^

Congrats bro caliph shuriken you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar