Aktiviti Blogwalking Semakin Kurang

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, dah masuk raya ketiga dah pun. Rasa macam cepat sangat masa berlalu. Tapi rasanya masih belum terlambat untuk saya ucapkan selamat hari raya pada pembaca-pembaca yang sedang berlegar-legar di ruangan blog saya ketika ini.

Sekarang dah selamat berada di rumah dan akan bercuti selama seminggu. Samada sabtu atau ahad dan mungkin juga isnin, baru balik hostel. Nak mengamuk sebab cuti tak cukup pun tak boleh. Macamlah orang lain tak nak bercuti kan.

Aktiviti blogwalking memang jatuh merundum akhir-akhir ni. Ada internet pun cukup-cukup buat online whatsapp, wechat, facebook dengan update blog je. Nak blogwalking ke blog blogger yang lain, memang tak merasalah jawabnya.

Rindu kot nak berblog macam dulu-dulu. Okey, sekarang dah tak boleh. Kena fokus belajar. Tak boleh main-main. Apapun, selamat hari raya semua. Maaf zahir dan batin dari saya dan blog kesayangan ni.

Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
ary_lee
admin
July 30, 2014 at 3:01 AM ×

Bukan Tia je. Ary pun.... Kekangan masa T_T

Reply
avatar
July 30, 2014 at 1:47 PM ×

Selamat Hari Raya Aidilfitri ye.

Reply
avatar
Ainim Suju
admin
July 30, 2014 at 1:52 PM ×

ramai cuti raya. next week baru trafik okay balik kot

Reply
avatar
Nur Inani
admin
July 30, 2014 at 2:46 PM ×

salam lebaran tia :)

Reply
avatar