Jom Blogwalking Ramai-ramai

Assalamualaikum. Thanks for dropping by ..


Aku perasan dah makin ramai blogger-blogger baru yang muncul kan. Tak kiralah apa tujuan dia nak berblog. Suka-suka ke , serius-serius ke kan?


Enough. Aku tak nak bebel banyak-banyak. Kali ni aku nak buat satu segmen. Segmen mudah dan aku takkan ambik masa sampai bertahun-tahun. Tapi aku harap sapa yang join nanti haruslah ada give and take.


Maksud aku di sini , yes join segmen yang aku anjurkan ni but at the same time haruslah together menjayakannya. Tak suruh kau buat apapun. Lepas semua peserta segmen dah join segmen tu , aku akan buat special entri yang ada senarai peserta. So , untuk melengkapkan give and take kita tu. Korang yang join segmen tu , haruslah jugak untuk buat special entri yang menyenaraikan peserta-peserta segmen.


Barulah adil kan. Link blog aku ada dalam entri korang , link blog korang ada dalam entri aku dan dalam entri peserta-peserta yang lain. Then bolehlah blogwalking ramai-ramai. Dah panjang sangat rasanya penerangan aku ni.


Cara-cara join segmen ni :
  • Buat satu entri dengan tajuk "Jom Blogwalking Ramai-ramai"
  • Letak header aku dalam entri tu.
  • Berapa jumlah FOLLOWER korang masa join segmen ni.
  • Dah siap entri tu , bolehlah tinggalkan LINK entri tu dekat ruangan komen bawah ni.
  • Tarikh tutup 24 APRIL 2012 jam 5 petang.
 Sekian ...
Previous
Next Post »

15 Comments

Click here for Comments
P#eoniX
admin
April 23, 2012 at 3:41 PM ×

soryy...x dapat join segmen ko coz not in mood now...n'way...all the best...hehehe...

Reply
avatar
FEDO
admin
April 23, 2012 at 3:56 PM ×

Nak lagi privacy dari fbkan. Jd mcm lg privcy blog kali.He2

Reply
avatar
Hidayah
admin
April 23, 2012 at 4:14 PM ×

errmmm...

akak nak join Tia..
tapi akak tahu diri akak takkan mampu bagi komitmen jitu..

hehe..tapi..

apa-apa link yang Tia letak sumer akak akan terjah ok..

moral support gitu..

:)

Reply
avatar
April 23, 2012 at 5:04 PM ×

sibukkk jek nak join. HeHeHe


http://anakabah86.blogspot.com/2012/04/l-jom-blogwalking-ramai-ramai-l.html

Reply
avatar
Afasz
admin
April 23, 2012 at 5:11 PM ×

salam singgah n follow sini

dr
http://afasz.blogspot.com

Reply
avatar
April 23, 2012 at 6:27 PM ×

eyda join ! huhuhu :)


http://insanberlagakmatang.blogspot.com/2012/04/jom-blogwalking-ramai-ramai.html

Reply
avatar
Unknown
admin
April 23, 2012 at 8:35 PM ×

hai kak tia , saye tagged akak dlm GA nih :http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/04/first-give-away-belog.html

Reply
avatar
ary_lee
admin
April 23, 2012 at 9:35 PM ×

alamakkkkk....
esok ke due datenya??
Segmen zamani pun ary tak habis blogwalking lagi ni..
macam tak amanah lak kalau tak terjah diorang..
Tapi nak join segmen Tia= ="

Reply
avatar
Pha Is
admin
April 24, 2012 at 2:18 AM ×

tia, nk joint jugak.. boleh kan? hehhe

http://pening-pala.blogspot.com/2012/04/jom-blogwalking-ramai-ramai.html

Reply
avatar
Unknown
admin
April 24, 2012 at 9:01 AM ×

join2 , hehe ..

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/04/jom-blogwalking-ramai-ramai.html

Reply
avatar
Rayha Rozi
admin
April 24, 2012 at 11:21 AM ×

join:)
http://merahitusagaymail.blogspot.com/2012/04/jom-blogwalking-ramai-ramai.html

Reply
avatar
Atiey-Demok
admin
April 24, 2012 at 11:26 AM ×

saya join jgk..
http://atiey-demok.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-blogwalking-ramai-ramai.html

Reply
avatar
Anonymous
admin
April 24, 2012 at 11:58 AM ×

TUNGUUUUUU NAK JOIN ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/jom-blogwalking-ramai-ramai.html

Reply
avatar
ary_lee
admin
April 24, 2012 at 4:49 PM ×

curi masa ntuk jadi org terakhir hantar..
HUhuhuhu..

http://arisyalee.blogspot.com/2012/04/jom-blogwalking-ramai-ramai.html

Reply
avatar