Mari , Mari Kita Berkongsi

Assalamualaikum.


Yes , yes I know and I realize sangat-sangat yang most of entri dalam blog saya ni bukan berilmiah sangat pun. Saya menulis bukan secara serius. But I will try my best untuk selang seli kan entri berilmiah ye. InsyaAllah.


Memandangkan saya tau blog saya bukanlah berilmiah sangat , so I would like to share something to you. Pertama kali saya baca penulisan beliau , saya jadi tertarik!


Penulisannya yang santai , mudah difahami buat saya mahu membaca penulisannya yang lain. Tak perlu berkerut-kerut bila membaca apa yang disampaikannya. Oh! Baru saya teringat. Lain orang , lain pandangannya , lain jugak pendapatnya kan.


But it's okey. Awak semua boleh cuba baca penulisan beliau tu k. Salah satu yang saya nak kongsikan ialah Motivasi: Sebelum Aku Bernikah – Kematangan. Aset Penting Untuk Rumahtangga. Sure ramai yang teringin untuk baca penulisannya yang lain.


Oh , saya belum perkenalkan siapa beliau. Muhammad Hilal Asyraf. Beliau baru berusia 23 tahun. Selanjutnya , boleh baca di Menulislah Daripada Hati.

SUMBER : Menulislah Daripada Hati

Menyedari diri mulai mengguna "Saya" :)

Previous
Next Post »

6 Comments

Click here for Comments
syafiqa
admin
April 26, 2012 at 1:03 PM ×

ye.menulis dr hati :)

Reply
avatar
Pha Is
admin
April 26, 2012 at 1:04 PM ×

owh.. hilal asyraf... dah like page dia kat facebook. "langit ilahi". website dia pon kadang2 dok pi lawat jugak. langitilahi.com
memang seorang penulis yang berbakat...

Reply
avatar
April 26, 2012 at 1:39 PM ×

nice his bloggy..simple dan senang nak masuk di akal... hikhik, tak mengapa kalau blog tak berilmiah tetapi ada point nak diberikan... Alhamdulillah.... mekasih for share yew..

Reply
avatar
April 26, 2012 at 3:28 PM ×

sis pun kagum tu dgn dia..rajin tu dia post di FB..kata2nya bah, puitis & penuh hikmah, muda lg tu :)

Reply
avatar
maszull
admin
April 26, 2012 at 4:03 PM ×

assalamualaikum Tia....ayat yg skema tapi lembut bunyi nyer...:)

Reply
avatar
Unknown
admin
April 26, 2012 at 4:37 PM ×

@syafiqakarim : yep! menulis dari hati :)

@pha is : yeyee .. memang berbakat :)

@♔Lady Ainaa♔ : hehe .. memang ada point. thnks juga sebab sudi membaca :)

@[sutera kasih] : ada fb nya kak? bha , nanti Tia mok cari ah .. hehe :)

@maszull : waalaikumsalam mama. hehe. terima kasih mama :)

Reply
avatar