Siapa Blogger Rajin Blogwalking?

Assalamualaikum. Thanks for dropping by ..


Hoh! Segmen "Jom Blogwalking Ramai-ramai" aku dah tamat jam 5 petang tadi. Ada jugak yang syorkan dekat aku supaya lanjutkan masanya. Takpelah kot. Lain kali? Mungkin. InsyaAllah.


Segmen ni takdelah memberangsangkan sangat penyertaannya. Suam-suam kuku je. Mungkin aku jarang promot kot. Tu yang tak tersebar ke mana. Takpelah. Aku cuma nak tengok sejauh mana segmen aku tu boleh pergi kalau aku tak promot.


Terima kasih dekat mereka-mereka yang sudi join. Aku tak kata yang tak join tu tak support aku. Chill lah kan? Aku tau , even korang tak join segmen aku pun korang still support aku dengan baca entri jiwang berkarat aku. Kan , kan , kan? Terutama kau. Silent reader. Kau tak komen , tapi entri aku kau tak pernah tinggal baca kan? Terharu kejap =.=


Apapun , happy blogging ye. Dekat bawah ni , ada senarai link blog yang korang boleh klik. So , sila lah terjah mereka dengan penuh berhemah ye. Sekian~


So , macam yang kita dah persetujui. Peserta-peserta segmen dekat atas ni bolehlah buat satu entri dan letakkan link rakan blogger yang lain so that ada give and take tu ye.

Previous
Next Post »

12 Comments

Click here for Comments
Abu Bagi
admin
April 24, 2012 at 7:52 PM ×

Macam aku.. Tak join pun still dtng sini gak kan haha..

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
April 24, 2012 at 8:48 PM ×

ezad datang melawat jiran2..hee~

Reply
avatar
Unknown
admin
April 24, 2012 at 9:06 PM ×

haha xsempat join.. alahai~

Reply
avatar
April 24, 2012 at 9:35 PM ×

wan tak sempat nak join.
hehehe

Reply
avatar
Unknown
admin
April 24, 2012 at 9:45 PM ×

hehe , dah macam promot blog jer nih , hew hew hew ..

Reply
avatar
Thirah
admin
April 24, 2012 at 9:58 PM ×

Selalu je blogwalking tapi jarang tinggal jejak...blogwalking cari info menarik yang dorang kongsi...macam2 sungguh...;)

Reply
avatar
April 25, 2012 at 1:41 PM ×

sori Tia, ndak plak sis prasan ada segmen tu, bila tu? sbb sis kalo suda ptg2 mlm2 mmg ndak suda blogwalking tu..huhu

Reply
avatar
April 25, 2012 at 4:15 PM ×

Kak, syaa dah blogwalking dekat semua blog di atas~ :D

Reply
avatar
ary_lee
admin
April 26, 2012 at 2:07 PM ×

Baru nak berjalan ke blog mereka.. Hehehe.. Baru ada masa..

Reply
avatar
Unknown
admin
May 23, 2012 at 1:39 PM ×

blogwalking....from
http://makeueasy.blogspot.com...

Reply
avatar
blogwalker5
admin
June 28, 2012 at 9:45 PM ×

btul2 . tapi lebih baik le kak promo skit , sy pun nak ikt kempen ni :D

Reply
avatar