Kerja Mudah Bagi Income



Assalamualaikum.

Tu printer ayah. Dengan printer ni, ramai pelajar datang bilik saya minta print slide lah, note lah, surat rayuan lah. Alhamdulillah. Kerjanya mudah dan adalah sikit income yang saya dapat.

Sekurang-kurangnya, duit poket saya taklah mengalir keluar aje kan. Duit poket mingguan dari keluarga, boleh simpan untuk masa depan.

Macam sorang lecturer perempuan saya pesan. Wanita ni kena pandai berdikari. Kehidupan di masa depan kita tak tahu. Kalau sebelum kahwin pun tak pandai berdikari, macamana kalau dah lepas kahwin nanti suami pula tinggalkan para isteri mereka?

Jom jadi miss indipendent :)

posted from Bloggeroid

Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
ary_lee
admin
July 15, 2014 at 5:59 AM ×

HohohoXD
Pandai Tia cari duit. Bagus bagus.
Printing services di hotel memang pilihan yang baik.

Reply
avatar