Thursday, August 25, 2016

Testimoni Perlaking baik punya produk

Aku rindu nak makan Perlaking. Cuma, semenjak aku tau dah berbadan dua ni, aku stop dulu makan Perlaking tu walaupun sebenarnya masa awal-aw... thumbnail 1 summary
Aku rindu nak makan Perlaking. Cuma, semenjak aku tau dah berbadan dua ni, aku stop dulu makan Perlaking tu walaupun sebenarnya masa awal-awal mengandung tu masih juga makan. Yelah, kandungan masih belum kuat. Takut ada effect. Nak berjaga-jaga juga walaupun sebenarnya Perlaking ni boleh diambil oleh ibu yang sedang mengandung. Tapi tak ada dinyatakan pula mulai kandungan berapa bulan baru boleh makan. Untuk itu, aku sendiri stop dulu makan. Kandungan dah kuat nanti, insyaAllah aku mula makan balik.

KENAPA PERLAKING?

Haa. Yang ni aku belum cerita lagi. Aku ni, nak kata ada masalah kulit muka. Tak adalah teruk sangat. Tapi saja nak makan biar putih sikit. Lagipun, harga Perlaking sekarang tak adalah mahal sangat macam masa dia mula-mula keluar dulu. Bagi aku, sangat berpatutan! Sebab tu aku nak konsum Perlaking ni biar flawless gitu.

Ini cerita betul sebab aku sendiri makan, dan aku sendiri rasa perubahan dia. Memang positif. Tak perlu tunggu sebulan pun. 3 hari je dah boleh rasa perubahan dia. Haa, gila tak best!

Since aku tak ada masalah muka yang teruk, (alhamdulillah) tapi aku perasan sesuatu. Kulit tapak kaki bahagia tumit aku kasar gila. Siap menggelupas lagi. Kalau aku usap-usap manja pun, dia punya kasar memang aku tak boleh nak kata. Huduh pula tu. Aku malas nak jaga sangat sebab yelah. Tumit kaki je kot. Mana ada orang nak kisah sangat kan. Aku rasalah.

Tapi yang masa aku makan Perlaking tu, aku tak expect lah apa-apa perubahan drastik. Sebab aku faham. Kau makan apa-apa supplement pun, dia perlu ambil masa untuk nampak kesan. So, aku makan jelah Perlaking tu dengan harap muka aku akan tambah flawless dan putih gebu gebas gitu.

Hari pertama aku konsum Perlaking, aku snap gambar tumit kaki aku yang tak berapa nak lawa sangat. Saja nak tengok sendiri. Betul ke ada kesan makan Perlaking ni. Lighting yang sama, kamera yang sama, tempat yang sama, cuma hari yang berbeza. Lepas 3 hari, aku usap-usap tumit kaki. Rasa macam lain sikit. Aku snap gambar. Dan bila aku buat perbandingan antara gambar hari pertama aku makan Perlaking tu dengan gambar pada hari yang ketiga. Gilaaaa!



Kau nak zoom, kau zoom lah. Kau nak percaya, sila percaya. Kalau tak nak, aku tak paksa. Kalau kau tanya sekarang macamana dah tumit kaki aku tu. Dah clean and clear. Smooth je. Tapi aku tak snap lagi. Mak busy okey. Dapat update entri pun sebab tak dapat tidur tengahmalam. Kalau tak, memang berkurunlah aku nak update blog kesayangan aku ni. Tapi lain kali aku boleh up entri dan kepil sekali gambar tumit kaki aku yang latest.

So, barang baik. Kenapa aku tak share kan? Tak sabar aku nak start balik konsum Perlaking ni. Nak anak dalam perut ni putih gebu gebas macam mak dia. Ambuihhhh. Yang mana dah mula terasa nak mencuba Perlaking, boleh direct whatsapp 0138521382. Mention kau tau info ni dari blog INI KISAH TIA. Boleh dapat price kasih sayang okey.

posted from Bloggeroid

No comments

Post a Comment