Apa tu Aztec Healing Clay Mask


So hari ni nak share pasal Aztec Healing Clay Mask. Ala, yang pernah viral satu Malaysia tu. Apa? Taktau? Ish ish ish. Kesian. Samalah kita. Sis pom baru tau adalah 2-3 minggu lepas.

Ketinggalan betol. Orang lain dah dapat kulit licin berkilat dah. Dah feloles dah pun. Yang kita ni baru nak merasa. Baru nak buat research, baca testimoni, tengok youtube.

Apa benda Aztec Indian Healing Clay ni?

Okey meh nak bagitau. First of all, ini bukan produk Malaysia. So, takde KKM.

"Whatttt? Takde KKM??? Tak selamatlah nak guna. Kena ada KKM lah tia oi baru selamat nak pakai. Eee, tanak tanak."

Amboi amboi. Ajaran sape ni asal produk takde KKM, terus cop produk tak selamat.
Sape ajar? Kena banyak membaca lagi okey.

Berbalik kepada Aztec. Ini bukan produk Malaysia tapi produk luar negara which is dari USA. Kalau u gais tengok youtube, boleh tengok orang puteh yang banyak buat review pasal clay mask ni. Betul. Pergilah check.

Dalam Aztec Healing Clay Mask ni, ada calcium bentonite clay. Benda ni bagus sebab mampu bagi kulit muka cerah dan sihat. Bukan tu saja, Aztec Secret Healing Clay Mask ni juga claims dia boleh serap ion dekat muka yang sekaligus menyembuhkan masalah jerawat.

Syok tak syok?

Tu baru sikit kelebihan yang i bagi. Ada lagi. Yang ada masalah liang pori menganga tu, u gais better cuba Aztec ni. Yang ada problem blackhead whitehead pun kena try pakai.

Mula-mula beli just pakai untuk diri sendiri. Tapi ramai pula chat nak beli nak beli. So i decided untuk jual. Bukan nak untung saja. Tapi tolong orang sekeliling yang nak cuba pakai Aztec Healing Clay Mask ni.

Bukan apa. Aztec ni pun ada yang fake juga tau. I dont know whether if its true yang Aztec pun ada fake. Tapi baca kata ada.

And unfortunately, i dah terbeli pun yang bukan original. Sebab color pun tak sama. The original one kaler greyish sikit. Yang i dapat masa mula-mula beli dulu, yellowish.

So u gais kena berhati-hati bila beli Aztec ni okey. Takut terkena yang fake. Bukan nak menakutkan lepas tu untung dapat kat i. No. I dah terkena. So, patut sangatlah kalau nak suruh u gais extra Becareful kan.

Kalau takut nak beli dekat orang lain, boleh beli dengan i. Whatsapp je. Nah senarai harga bagi terus. Kalau nak, terus chat kata nak order. Kalau tanya ori ke tak, i lestik lobang hidung. Hahaaa. No lah. Just kidding.



Nak order, leh whatsapp www.wasap.my/60138521382/OrderAztec
Previous
Next Post »