Boost App bagi aku duit RM45. Sumpah tak tipu!

Hi.

Boost app ni main gila betul. Terkejut aku bila buka apps tu tetiba balance ada RM50. Pagi tadi check ada RM4 lebih je. Nak beli barang pun tak lepas. Tapi petang ni aku buka boost balik, terbuntang bijik mata.


Mana datang RM45 tuuuuu?

Ingatkan ada yang baik hati pegi tambah modal. Tapi bila fikir balik boost app ni aku sorang yang pegang. Celah mana orang nak topup kalau paswed pun aku je yang tau. Last-last pegi check history tengok dari mana datangnya duit tu.

Bila check, lahhhh rupanya aku dapat 100% BILLS CASHBACK. Ko paham tak tu? Aku dapat balik amaun yang aku buat bayar bil elektrik haritu. Gile ah. Serius aku tak tau yang boost app tengah buat contest ke apa masa bayar bil tu.


Dan rezeki aku bila duit buat bayar bil elektrik haritu dah dibayar balik. Alhamdulillah. Bolehlah buat beli barang dapur malam nanti. Banyak tuuuu.

Sebenarnya, sejak aku install boost app dan register. Dah banyak kali dapat cashback dengan shake reward. Tiap kali shopping dekat 99 Speedmart melebihi RM25, aku dapat cashback RM5. Maksudnya aku cuma berbelanja RM20 jelah. Syok takk?

Lepas tu, kalau aku beli topup tak kesahlah untuk adik aku ke, mak aku ke. Tiap kali topup tu, aku dapat shake reward. Paling sikit aku pernah dapat, RM0.20. Paling banyak, RM2. Dia ikut rezeki lah. Tapi janji dapat kan daripada takde pape. Orang kata, sambil nyelam sambil sedut air.

Kalau nak tau, Boost app ni dah lama dah. Aku pernah buat entri pasal boost app juga sebelum ni. Masa tu tak berapa nak femes lagi. Kalau first time register, terus dapat reload RM10 percuma. Aku ni, bende free memang bahagia melulu.

Sekarang dah takde free topup dah. Tapiiii. Dorang bagi CASHBACK RM5. Paham tak? Kalau ko topup RM10, ko akan dapat balik RM5 secara percuma. Haaa. Gila tak gila? Syok tak syok?

So, nasihat aku sebagai pengguna tegar Boost App. Eloklah download boost app ni sekarang. Banyak benda boleh buat. Nak bayar elektrik ke, nak bayar bil tepun ke, nak shopping ke, nak topup ke. Bila ko buat semua tu guna Boost ni, ko akan dapat 2 benda. Samada CASHBACK atau pun SHAKE REWARD.

Pergi download sekarang. Bila register, ko masukkan INVITE CODE nurzzv8 and gerenti ko akan dapat cashback RM5 yang aku dah mention dekat atas tu. Good luck! ❤
Previous
Next Post »

1 Comments:

Click here for Comments
January 4, 2019 at 11:56 AM ×

Hi kak lama dah rabia tak singgah blog akak. wahh menarik ni.

Congrats bro Rabiahtul Adawiyah you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar