Dah Boleh SHOUT Ikut Suka Hati

Assalamualaikum. Mesti ada yang sedar kan kotak shoutbox dalam blog Tia tak boleh guna sebelum ni. Tapi lepas korang baca entri ni, dah boleh shout dah. Actually adik Era dah pesan dekat Tia banyak kali untuk tukar kotak shout tapi masa tak mengizinkan Tia untuk bertukar shout tu. Maaflah ye.

Korang dah tukar belum? Ke dah terus ambik keputusan tak letak shoutbox dalam blog? Heheh~ Kesian dekat korang yang suka blogwalking kan. Yelah, masuk-masuk aje blog Tia sebelum ni takde pulak kotak shout. Mesti ada yang rasa menyampah. Ada ke? Ahaa .. Siapakah?

Alaa, dah okey dah pun. Tia dah godek tadi. Thanks to my lovely era untuk peringatan yang tak pernah jemu. Hehe .. By the way, boleh tahan best jugak kotak shout yang baru ni kan :))
Previous
Next Post »

41 Comments

Click here for Comments
Ujie
admin
January 8, 2012 at 10:36 PM ×

dah try beberapa hari..mmg best drpd shoutmix. cuma kerap jam..hilang2 mybe sbb tetiba ramai plak yg guna fibox tu, jd tak stabil.

so akak dah remove pun..nak try yg lain.

Reply
avatar
emy|farid
admin
January 8, 2012 at 11:13 PM ×

dh tukar mggu lepas. :)

Reply
avatar
January 8, 2012 at 11:28 PM ×

tgk kt shoutbox, TIA asyik xder jer...xjadi la nk shoutbox...hahahaha

Reply
avatar
Lia Irdelia
admin
January 8, 2012 at 11:35 PM ×

dah try jugak mgu lepas..
pastu dia mcm hang..
berkelip2 tanpa henti,
pening jugak dibuatya,
terus remove..

huhhu..

hope tia punya ok.. :)

Reply
avatar
January 8, 2012 at 11:51 PM ×

selamat tinggal shoutmix. bertukarla pada yg percuma. hahaha xD

Reply
avatar
Cik Jannah
admin
January 9, 2012 at 1:00 AM ×

haha. dah tukaq. tapi tak masukkan lagi je.

Reply
avatar
January 9, 2012 at 1:52 AM ×

yeah dh tgglkan tapak kaki di fibox tia..
tp apesal fibox kt blog zaty mcm slow je loading..yg tia x pulakk..
aishh sabar jelah dah name pun bnda free hehe :)

Reply
avatar
Shuk_ArChie
admin
January 9, 2012 at 8:05 PM ×

Tapi lebih afdal komen entri kan? hehehehe ;)

Reply
avatar
January 9, 2012 at 11:31 PM ×

kite pun dah tukar kpd shoutbox baru. kekeke

Reply
avatar
January 9, 2012 at 11:38 PM ×

Blog msref tak de pun shout box..... Tatau la nk letak ke tak?

Reply
avatar
Miss Nadya
admin
January 10, 2012 at 12:37 PM ×

p/s :: hye dear...hehe..lama tak masuk sini taw..

Reply
avatar
Cik Gee
admin
January 10, 2012 at 1:00 PM ×

pasni boleh la shout ikut suka kaki gee kat sini. heheh!

Reply
avatar
semutsengal
admin
January 10, 2012 at 4:02 PM ×

Err,


aku pun takda lagi. takda masa.

Reply
avatar
era kecik
admin
January 10, 2012 at 7:13 PM ×

hehehe .. kan best guna fibox tu :)

> welcome .. heee... tak bley main mesej ler ngan kak skang ni , tak de kedit .. hehe :D

Reply
avatar
January 10, 2012 at 11:01 PM ×

mariiiiii menjeriiitttt
hehehe :))

Reply
avatar
dwaty
admin
January 11, 2012 at 1:50 PM ×

saya baru tukat tapi bukan fibox... cbox... coz shoutbox lama terkena virus... mujur saya cepat2 delete...

Reply
avatar
siti kektus
admin
January 12, 2012 at 2:52 PM ×

rasa dah alas nak pasang shoutbox. hehehe :)

Reply
avatar
Wan85
admin
January 14, 2012 at 11:28 PM ×

http://wanwidget.com
saya x suka shoutbox, hehehe

Reply
avatar
Wan85
admin
January 14, 2012 at 11:29 PM ×

http://wanwidget.com
saya x suka shoutbox, hehehe

Reply
avatar
L
admin
January 15, 2012 at 2:48 PM ×

xtukar2 lagi pun.. huuu

jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

Reply
avatar
miezah
admin
January 18, 2012 at 8:16 AM ×

Kita pun dah tukar .. tp biasa2 jer ..
:D

Reply
avatar
hazz death
admin
January 20, 2012 at 6:51 PM ×

baru tadi guna bnda ni, so x tau lagi mcm mna.. hohoho hrp2 best bnda ni.. hew hew hew

Reply
avatar
January 20, 2012 at 9:42 PM ×

aduhhh aku serius takde masa nak tukar. apa kata kau yg rajin buatkan aku satu . amacam?

Reply
avatar
January 22, 2012 at 8:56 PM ×

Saya dah usya tapi tak teringin lagi nak buat sebab saya guna cbox. Cuma luaran je nama shoutbox. Ekeke

Reply
avatar
Clara
admin
January 24, 2012 at 4:36 AM ×

Da cantik gila blog akq tia.. Seriously.. simple je.. suka sgt.. blog clara serabut =,=

Reply
avatar
Cik Gee
admin
January 28, 2012 at 9:34 PM ×

ke mane menghilangnya cik tia ni ea.. :)

Reply
avatar
Wan85
admin
January 31, 2012 at 4:41 PM ×

http://wanwidget.com
saya dah lama x pakai shoutbox, hehehe

Reply
avatar
Hanie Dew
admin
January 31, 2012 at 5:04 PM ×

blog aku tak letak shout out box.

Reply
avatar
abdol
admin
February 8, 2012 at 9:06 AM ×

huhu.. blog wa pon tada shoutbox

baik lu orag jgn blogwalking ke blog wa

Reply
avatar
Anonymous
admin
February 9, 2012 at 12:37 AM ×

salam tia...akk nak mntak tia edit blog kek akk bleh x? sgt xcntikla...lepas masuk wanita hari ini terus rmai yg suh buat blog tp xcntik langsung blog akk..apa2 email akk dilla_sham@yahoo.com.sg
tq

Reply
avatar
February 12, 2012 at 9:17 AM ×

saya awal2 blogging je dulu letak. lepas tu rasa semak. so, tak letak langsung. huhu.

Reply
avatar
dwaty
admin
February 16, 2012 at 9:14 AM ×

saya still guna yang lama lagi... malas plak nak tukar... hehehehe

Reply
avatar
February 20, 2012 at 12:34 AM ×

lame tak dtg sini hehe

shoutbox sy dh buang... sebb expired huhu

Reply
avatar
February 26, 2012 at 2:46 AM ×

pc xda shoutbox..sebab dah banyak kali ia buat hal.buang terus.hehe

Reply
avatar
March 10, 2012 at 11:13 AM ×

saya pakai cbox je. Mula2 mula ingat nak pakai fibox, tapi terbuat cbox. hahaha.

dah follow kak Tia :)

Reply
avatar
March 11, 2012 at 2:54 PM ×

wuihhhhhhhh dah lama dah kau xonline yek? samalah kita hahaha

Reply
avatar
March 19, 2012 at 2:56 PM ×

salam,

blog yang menarik..like
sudi-sudilah singgah di blog sy.

http://shykin.blogspot.com

Reply
avatar
Cik Jannah
admin
March 21, 2012 at 1:34 AM ×

tiaaa ! hehehe. nak shout sini jugak !

Reply
avatar