Cara Mudah Aniaya Orang

Malam ni rajin betul tengok youtube. Mula-mula cuma nak tengok video "cara mudah melipat baju". Tapi meleret jadinya bila tengok suggestion di sebelah kanan menghadap laptop ni.

Bila nampak tajuk video "how to change or replace face with adobe Photoshop", saya tak tunggu lama dah. Terus klik! Lepas tengok step by step, saya berbisik dalam hati.

"Oh, ini caranya nak aniaya orang."

Memang mudah dan hasilnya nampak real. Feuwh! Dasyattttt... Semuanya di hujung jari semata-mata.

Cuma perlu ubahsuai sikit di bahagian muka dan tukarkan dengan wajah lain. Wallah! Sudah guna muka orang lain. Zaman serba canggih ni, bila difikir-fikirkan macam menakutkan pun ada.

Pesanan untuk diri sendiri. Kurangkanlah upload gambar yang maha jelas lagi banyak di laman sosial ni..





Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
reenapple
admin
May 11, 2014 at 7:28 AM ×

Ya,. Aku setuju.

Welcome back!

Reply
avatar
Tia Fatihah
admin
May 11, 2014 at 12:07 PM ×

Hahaa. Thanks Reen. Nampak sangat aku tak buat entri welcome back kan? Tiba-tiba menghilang dan tiba-tiba muncul balik! Sebiji macam chipsmore ^_^

Reply
avatar