Peliklah Student UiTM Ni

Assalamualaikum. Yeahhh! Tia dah bagitau kan start 23/11/2011 lepas jam 6 petang semua student dah boleh balik kan. Malam 22haribulan ni, student dekat sini macam berpesta. Tak reti nak tidur. Dah nak dekat jam 1 pagi pun masih belum tidur lagi. Padahal masa hari-hari kuliah biasa semua nak tidur awal.

Okey fine. Tia pun sama. Hahaa! Tia pun tak dapat tidur mungkin sebab petang tadi dah tidur kot.So malam jadi kelawar. Most of student dah kemas barang-barang depa. Tia belum lagi. Esok kut baru nak kemas. Bawa sikit-sikit je. Nanti balik bawa lagi banyak barang pulak. Hee~

Malam dah makin malam ni. Kejap lagi nak pergi basuh muka lepas tu ambik wudhu'. Ustaz pesan dekat kami kalau boleh sentiasa dalam keadaan berwudhu' supaya makhluk halus tak dekat sangat. Lagipun, satu tips untuk muka nampak berseri SILALAH RAJIN AMBIL WUDHU' .. InsyaAllah berserilah muka :)

Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
amny
admin
December 23, 2011 at 1:23 AM ×

hahaha ... biasalah tuu.. budak2 muda... malam masih cerah ..kihkihkih..

Reply
avatar
MaryaYusof
admin
December 23, 2011 at 8:16 AM ×

Sy dulu pun belajar UiTM, biasa je klau dorang ni tdo lewat..mcm sy dlu tdo awal pkul 8 pukul 12 bgun balik buat h/work ;)

Reply
avatar
December 23, 2011 at 5:21 PM ×

weee
selamat bercutiiii!:))

Reply
avatar