Siapa Suka Air Conditioner Macam Tia?

Assalamualaikum. Siapa suka penghawa dingin atau dengan nama saintifiknya, air-cond? Hahaa! Angkat tangan cepat. Wee~ Kita serupa. Masa Tia cakap dengan ibu Tia yang Tia suka duduk di tempat penghawa dingin, ibu kata cari lah kerja pejabat. Boleh duduk dalam sejuk 24 jam. Heheh~

Masa Tia study dekat politeknik dulu, kelasnya kelas biasa-biasa aje. Pakai kipas angin yang dekat atas tu. Tapi sekarang Tia dekat UiTM, perghhh! Air-cond 24 jam hokeh! Ngee ~ Setiap kelas ada pasang satu. Best tak, best tak?

Tapi yang tak bestnya asyik rasa nak tertidur aje bila sejuk masa belajar. Tak bagus kan? Heheh ~ Kononnya, nanti lepas kahwin dalam bilik Tia nak pasang penghawa dingin satu. Kalau asben tak nak, sila tidur luar ye. Hakhak! Okey, sekian :)

Previous
Next Post »

13 comments

Click here for comments
cik ika
admin
December 6, 2011 at 4:50 AM ×

ika ta ley law ade aircond..bdn ika nt gatal2 law tlalu sejuk

Reply
avatar
siti kektus
admin
December 6, 2011 at 6:31 AM ×

kalau air cond kat kelas tu suka lah. kalau panas2 terik, terus masuk bilik kuliah. tp, kalau kat rumah, kena pk byk kali jugak lah, sebab nt bil elektrik melambung. hehe :)

Reply
avatar
ijA
admin
December 6, 2011 at 7:00 AM ×

Tia..demand betul..uitm kelas memang air cond bila xde elektrik guna kipas jelah....

Reply
avatar
alien
admin
December 6, 2011 at 10:10 AM ×

air cond pun tak berapa elok utk tubuh sebenanya..
sekala sekala pakai angin segar la syok..
hehe

Reply
avatar
maszull
admin
December 6, 2011 at 12:48 PM ×

assalamualaikum Tia...alamak ciannya husbend Tia kena dok luar kalau x nak air-cond...:)

Reply
avatar
December 6, 2011 at 1:38 PM ×

akak pasang ekon kat bilik.
tapi bukak time encik hubby ade je.
sejuk..sroottt..sroott..tersumbat idung tak tahan...

Reply
avatar
Cik Gee
admin
December 6, 2011 at 4:46 PM ×

air cond kat tmpt saya belaja boleh buat lutut ketar weyyy.. giler.. mmg mmbazir bil letrik jew... sampai pensyarah complaint...

Reply
avatar
December 6, 2011 at 9:17 PM ×

ehehe. samalah kita. suka air cond :)

Reply
avatar
Wan85
admin
December 7, 2011 at 11:24 AM ×

http://wanwidget.com/
husben tido luar sebab sejuk sangat, sejuk sampai x leh tido, hehe

Reply
avatar
WaLawEi
admin
December 7, 2011 at 10:24 PM ×

hahahaha suka sgt ekon ek...
best x Uitm tawau??
hehehe lperlak..
post yg aritu dah delete lah...hehehe
yup2..mmg bdak Maktab sebelah....jiran2 yer...
ptg2 jgn lpa hntar kueh taw~

Reply
avatar
Mya
admin
December 9, 2011 at 4:06 PM ×

untuk suasana kondusif, better ada aircond. hee

Reply
avatar
anamizu
admin
December 9, 2011 at 7:05 PM ×

same la TIA! cik ana suke ekon gak! and..and..ofis cik ana skg 24hours on ekom..hehe





luv,
cik ana

Reply
avatar